• 2ats.

    Sveiki, norėjau Jūsų paklausti, mylėjausi su vaikinu po mėnesinių vienai dienai. Mano mėnesinės nereguliarios(mėnesinės buvo 05-23 iki 28, o dabar 06-18 iki 06.24) .... Mylėjomės be apsaugų, draugas nebaigė viduje, tačiau taip atsitiko, kad ištraukus ant išorės- lytinio organo ištryško. Tai prisiskaičiau begalės straipsnių ir vis nerandu atsakymo. Ar tikrai yra didelė tikimybė, kad pastojau?

    GitanaaIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Labas sunku pasakyti,nes motina gamta kartais nenuspėjama ir mėgstanti papokštauti.Praėjus 10 dienų po lytinių santykių pasidarykit nėštumo testą,jeigu bus teigiamas tai nueikit pas ginekologą,kad patvirtintų arba paneigtų.Sėkmės ...

    Anonimas

  2. 0

    mm reguliaruma nusprendzia ne tepliojimo laikas, o mm pirma diena iki kitu mm pirmos dienos ir reguliarios skaitomos kada paklaida buna iki 5 dienu, tai yra vienas intervalas 27 dienos kitas 31d. Kraujavimo ilgis priklauso ne vien nuo hormonu balanso bet ir nuo kresejimo trukmes kuria reguliuoja vit K ir itakoje vit C kiekis, situ vit gauname su svieziomis zaliomis darzovemis ir vaisiais tad vasara-rudeni kraujavimo laikas bus visad trumpesnis nei ankstyva pavasari. Moteriai gyvenanciai lytini gyvenima verta zinot savo ovuliacijos diena, ir ovuliacijos paklaida buna tik 24valandu (jeigu reguliarios mm) be to reikia atminti kad spermatozoidai (ilgiausiai tik moteriski) maksties terpeje gyvena iki 3paru. Kad 7para galejo ivykt ovuliacija tikimybe maza, bet kad 10 para po mm jau galimas dalykas.

    slauga