• 34ats.

    Kaip jusu vaikai reaguoja i tai, kai jus (tevai) apsikabinate, pasibuciuojate?

    Kokia jus vaiku reakcija i jusu (tevu) rodoma demesi vienas kitam, turiu omenyje prisilietimus, apsikabinimus, pasibuciavimus matant vaikui? Ar to nedarote matant vaikam?
    Musiskis tai, kai pamato, kad apsikabinam ar pasibuciuojam, tuoj ima rekt, vos ne i asaras puola, ir bega pas teti ji apsikabina ir mane stumia i sali, arba atvirksciai, bet dzniausiai mane nuo tecio stumia... :)))
    gal turi itakos tai, kad vaikas tevo buvo nemates 2 men., nes tetis komandiruotej buvo... ir pasiilges tecio yra, bet tai buna ir su manim, kai yra tetis nori prisiglaust, o jis stumia i sali,
    ar jis pavydi, ar jam baisu, galvoja, kad skriaudziam vienas kita... nesuprantu jo tokio elgesio...
    kaip jusu vaikai i tai reaguoja?

    Milana69Su vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    musu vyresnele begalo pavydi kaip tetukas mane apkabina pabuciuoja :) tada kaip pamato kad tetis vienas ji apkabina pasako myliu begalo stipriai :)

    deimantina

  2. 5

    kolkas dar nereaguoja,bet manau kad tai yra ne tik pavydas,nes vaikas visikai kitaip suvokia viska o ypac meile. Galiu tik pasakyt kaip man pamenu buvo kai buvau 3metuku-mama man klojo lova o tetis priejo ir apsikabino ja is nugaros,as pamaciau ir pradejau klykt bei plest teti nuo mamos nes man tuo metu atrode kad jis ja skriaudzia be traudama teti nugriuvau ir prasiskeliau galva,tad is savo prisiminimu galiu pasakyt kad tai ne tik pavydas,vaikas viska mato kitomis akimis......

    sheelsi

  3. 3

    mano mazyte dar mergyte tai nesupranta dar nieko!

    cindy

  4. 3

    Mazyliai reaguoja teigiamai, tuomet jie sirdelese yra saugus ir ramus.
    O paaugliai visai kitaip, lyg prie ju ir nebeina pasibuciuoti , kad ju neerzinti. :)

    Linute39

  5. 3

    Na musiskiui dar tik 9 su puse men,tai nepergyvena kol kas;)Ziuresim,kaip cia toliau bus:))

    rimrem

  6. 3

    manosios abi paneles jei tik pamato kad mes pasibuciuojame bega pas mus ir atstato lupytes,mazdaug ir mane buciuok :)))...mazoji bando viska kartoti tai po vieno bucinuko jau tada tenka su vaikais buckintis o ne su vyru :))) o del apsikabinimo tai kazkaip lyg ir nepyksta,bet pamaciusi didzioji sako mamyte tu teveli myli?!:)))

    Pearl

  7. 3

    Musu dukryte kai pamato kad mes buciuojames ar vyras mane apkabyna pradeda saukti nebuciuok!!!pasislink ir sedasi ar gulasi tarp musu,bet manau tai po kiek laiko turi praeiti.bet mes jai aiskinam kad vienas kita mylim kaip ir ja ir uztat buciuojam vienas kita

    Irina

  8. 2

    na kadangi musu dar mazas, tai kazi kaip cia bus... idomiu cia nuomoniu isgirdau, eriks ziuret kaip bus ateity... :)))

    poolman

  9. 2

    Na mano jau paaugo dukros, bet paskutiniu metu mano vyras vis prie manes prieina ir jų akivaizduoje mane apkabina, pabučiuoja, jos tik susižvelgia taip keistai, o vyras joms ir sako, aš myliu jūsų mamaądėl to ir pabučiuoju. Po kurio laiko išgirdome jų pokalbiį, sako viena kitai, - Žinai galviou,kad tėtis vėl įsimylėjo mūsų mamą. Tai gal tikrai vaikai mato kas darosi šeimos santykiuose, ir jie tikrai sako tiesa. :)

    Deimax

  10. 2