• 9ats.

    Ar sveikina vestuviu metiniu progomis jus vyrai?

    Vakar buvo pas mus 4m kai vede, tai vyras nei zodziu neuzsimine nei bucinuka ta proga dave, nei gelytes, nieko nieko. Sakyciau uzsiemes, pamirso o juk namie sedi bilietas, dar is vakaro pasakiau kad neapsikiaulyk, aisku is kart pasake nieko nelauk nes nieko negausi, bet sirdyje tikejausi... Galvojau grisiu is darbo ir kazka bent simboliskai rasiu... Aisku siandien ta prikisau, bet atsakymas kaip visada juk sakiau kad nieko negausi. Aisku musu santykiai nera labai geri, bet is to supratau kad apskritai yra lb blogi.

    estela24ŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Reiktu gyventi taip,kad visas gyvenimas butu lyg metiniu proga.Kodel laukti tos vienos ypatingos dienos?Daug idomiau,kai vyras visai be progos nustebina tave,padovanoja kazka,arba dar geriau :skiria demesi,apkabina,sako,kad myli...

    vilem

  2. 2

    Prasti reikalai. Jei rasti santykisi pas jus, gal skirtis paklausk laikas ? Gal bent pasveikins išsiskyrimo metinėmis ? Čia toks kaip priekaištas būtų. Tačiau ar tai pablogins dar labiau neaišku, bet ar jau svarbu jei ir taip griūnat?

    Anonimas

  3. 1

    Taip,pasveikina ir nuperka kažką,o va aš buvau užmiršus :D Tai vyras truputį įsižeidė...O šiaip mes nelaukiam progos kažką mielo nupirkti.

    laiminga1993

  4. 1
  5. 1

    Metiniu proga nesveikina,niekuo nesveikina manes :-( si savaite buvo mum labai ipatinga,bent jau as taip galvojau.10metu jubiliejus,kai mes kartu,ir plius dukrytes gimimas.nesveikino nei viena proga.bet aisku,musu santykiai ir taip ant ribos.tad as nusprendziau pasveikinti save,ir galutinai nusprendziau ji palikti.

    Anonimas

  6. 1

    Jei nesveikina vadinasi nemyli. Tokią reikšmingą datą įsiminti nėra sunku. Nebent jam sutrikusi atmintis. Kito pasiteisinimo nėra. Jei neišgali net gėlės nupirkti žodžiu pasveikinti nekainuoja.

    Anonimas

  7. 1

    Na manau gal jam nebuvo pinigeliu,kad kazka galetu iteikti,bet galejo nors pabuciaves pasveikinti ir pasakyti nuosirdzius zodzius arba padeka uz buvima jo gyvenime.Mano vyras stengiasi visada nors is paskutiniuju,kad jausciausi laiminga ir maloniai nustebinta ...

    Anonimas

  8. 1

    Tik dabar perskaiciau klausima viduje placiau. Nesuprantu kaip vyras gali pasakyti tokius skaudzius zodzius? Turi buti rimta priezastis tam. O jei jis "siaip" toks yra, tai toks is jo ir "vyras"...

    Yuki

  9. 1

    Susituokus dar nesu, bet manau kad jei vyras (net ir po daugelio metu) pamirsta tokia data, nera gerai :) Tai turetu buti ypatinga diena abiems.

    Yuki