• 2ats.

    Del vaiko teisių ir motinos elgesio su vaiku.

    Sveiki...žodžiu situacija tokia:
    motina turi trys vaikus, vienas jų yra mano (aš tėtis), o kiti du nuo kito vyro, buvo tokia situacija, kad tas vyras seksualiai priekabiavo prie mano dukros...jis perduotas policijai, jam uždrausta artintis net prie savo vaikų. Buvusi žmona tikra furija, vaikas nuolat po spaudimu, vaikas prastai mokosi, atvažiavusi dukra būna pikta, ginčijasi, tranko duris, nenori sutarti gražiuoju, bet pabuvusi pas mane ilgiau ji nusiramina ir tampa normalus vaikas, noriai kimba į mokslus, daro pažangą, po to nelabai nori važiuoti pas motiną.
    Manau motina netinkamai augina mano dukrą, norėčiau ją pasiimti gyventi pas save. Ar labai sudėtinga tai padaryti,nuo ko pradėti, nesinori kad vaikas gyventų tokioje aplinkoje.
    Su motina buvo kalbėta ir ne karta gražiuoju, bet visi, manau numanote, kuo tai baigdavosi...

    Odisėjas6-12 metaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Riboti matytis mes ir nenorime, bet tokios gyvenimo sąlygos vaikui truputi per žiaurios, ačiū už informaciją :)

    Anonimas

  2. 1

    kreiptis i vaiku teisiu apsauga, tada surinks informacija apie gyvenimo salygas, psichologas ivertins ir apklaus vaika kaip jinai nori tada i teisma, Jeigu mama negirtauja, nesmurtauja pries vaika teisiu mamai neapribos tik nustatys gyvenamaja vieta su tevu, bet mama matytis su dukra tures teise.

    Anonimas