Atsakymai

  1. 5

    O as kazkaip daznai klausausi savo vidinio balso:)))))))))))),nes dazniausia jis manes neapvile.Dazniausia,kaip galvoju,taip ir atsitinka.

    Egle

  2. 4

    kartais, bet dazniausiai jis kazkodel klysta, todel dazniau pasikliauju zmonos intuicija, jos kazkaip psisprendzia teisingiau :DDD

    poolman

  3. 4

    Dažnai jai ta intujicija buna gera, labai bijau blogo vidinio balso.

    mamyciuke

  4. 4

    As suprantu taip, vidinis balsas -tai sirdis.Jei isiklausai ka ji kuzda -gerai.Jei tik isijungia protas - jis viska sugadina. Oi kaip sunku buna....
    Mes visi daugiau linke vadovautis protu, bet tai ne intuicija...

    Linute39

  5. 4

    daznai ja vadovaujuosi,labai retai apvilia:)kazkaip jeigu ka jau sugalvoju daryti,sumastau tai ir savim vadovaujuos:)

    Doviliuke

  6. 4

    taip,klausausi ir labai didele reiksme turi mano sprendimams...jei jauciu kad taip nedera daryti ar priimti koki sprendima tai taip ir darau...o dazniausiai tai pasitvirtina...:)))

    Pearl

  7. 4

    Mano vidinis balsas labai jau atsargus, o fantazija ir norai neriboti :))) Todel vidinio balso stengiuosi kuo reciau klausyti, nes jeigu visada klausysiuos, tai daug ko nepasieksiu :)))) Stengiuosi daugiau su protu ir logika draugauti.

    Agne

  8. 4

    Man atrodo,kad per daznai.Nes ko tai ta mano intuicija eina pries mane:)
    Bet tikrai faina buna,kai kas nors pasiseka,ir zinau,kad tai mano vidinis balsas manes neapvyle:))Galetu tik dazniau taip but..

    rimrem

  9. 4

    kazkaip man dazniau intuicija suveikia, kai sumanau kam nors paskambint ar pan - paimu telefona i rankas ir tuo metu paskambina butent tas zmogus:) Arba einu gatve, prisimenu, kad senai nesimatem- suskamba telefonas arba tiesiog susitinku toj pacioj gatvej:)

    linelis

  10. 3