• 7ats.

    viskas baigta ?

    Sveikos, prasau tik be negatyvo,jo siuo metu mano gyvenime prisikaupe ypatingai daug.. nelabai kam turiu issipasakoti ,is tikruju, del to rasau cia...
    Draugauju su vaikinu jau daugiau nei 2 ar 3 metai, budavo pykciu, paskutiniais metais ypac daug. Tam didziule itaka daro atstumas. Jis dirba kitoj saly -as cia. Susimatom mazdaug kas pora menesiu. Greitu metu planavom kaip ir apsigyventi kartu, taciau...
    Pries kelias dienas radau jo anketa pazinciu puslapy. Viduj viskas persiverte tikraja to zodzio prasme. Anksciau buvau radusi taip pat, bet suprantu ,kad jos buvo kurtos iki manes ir t.t. Tad viskas buvo pasalinta, nors ir del to buvo siokiu tokiu pykciu. Dabar vel... Vasara isgyvenom nelabai gerus laikus, tad viskas dar iki siol verda. Taciau i prieki veda jausmai ir noras buti kartu (bent jau is mano puses), igyvendinti savo planus (svajones), nes iki siol nebuvo tam galimybes.
    Nezinau kaip tinkamai pasielgti. Tyliu jau kelias dienas, bet viduj mirstu. Sunkiausia tai, kad negaliu siuo metu paziuret jam i akis ir paklausti kas cia vyksta (skiria atstumas). O jei ir dabar paklausciau , nemanau kad isgirsciau tinkama atsakyma, tiesa...

    question13Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Netylek ir nekentek,buk gyva viduj....Bandyk kalbetis.Turi zinoti teisybe,o tuomet nuspresi,ka daryti.Ar su juo pasiliksi,ar ji praradusi,susitiksi dar geresni.Mes kuriame savo planus, o mums galbut yra kuriami kitokie planai,kur mes geriau jausimes.Kartais verta prarasti,kad rastum kazka naujo ir geresnio.Nebijok zinoti tiesa.As buvau taip pat ,,viduj mirusi'' kai buvau palikta su 5 menesiu dukrele ant ranku ir dar antra karta nescia,besiruosiancia baigiamiesiems egzaminams institute.Isgyvenau ir supratau,kad kartais yra geriau prarasti ir rasti geresniu zmoniu.

    vilem

  2. 3

    Labas puikiai tave suprantu,nes mano panaši situacija buvo.Gal tik skirtumas tas,kad aš su juo esu išekėjusi ir tai esu pastebėjusi tik mums pradėjus gyventi,viskas tyloje kol pati neužklupau,bet aš netylėjau.Viską jam išsakiau nors nebuvo lengva.Užtat dabar tfu tfu tfu ačiū Dievuj yra šilkinis ...

    Anonimas

  3. 2

    Taip, kartais atstumas gali net suartinti. Bet daznai del to poros issiskiria. Su buvusiu vyru santykiai dar labiau paslijo butent del atstumo, nes jis dirbo kitoje salyje ir matydavomes tik mazdaug po savaite kas du menesius. Aisku, jei meile tikra ir abipuse, jei yra visiskas pasitikejimas, taip pat dar priklauso ir nuo daugelio kitu charakterio savybiu, tada net ir beveik nuolatinis atstumas neisskirs tokios poros :)

    Yuki

  4. 2

    Atstumas ne priežastis skiryboms, ir visokioms tokioms nesamonėms. Turiu daugiametės patirties, retai su vyru matomės, bet esam laimingi, ir turim sukūrę šeimą . Ir kas kart laukiam meto , kada susitikisim. Toks jo darbas. Tarpusavyje, savyje, ieškokit sprendimų . Gal kas darot klaidas. Bet nėra garantija, kad sanrykiai tik šiaip pašlyję, kad viskas susitvarkys. Klausimas ant kiek jau sugedo santykiai.
    Laikas spręsti bėdas, arba laukit kol savaime išsispręs, tik nežinia kokia baigtis.

    Anonimas

  5. 2

    jeigu zmogus myli tai jis nemato, nenori kito zmogaus, bet tik to kuri myli... jusu atveju irodymas, kad jis tikrai jusu nemyli.. vis iesko tikrosios meiles, jeigu neras, tai jus kaip atsarginis varijantas jam tinkate, bet tikrai esate nemylima tik kazkuo patogi gal numato, jog busite gera mama, namu silumos kurstitoja, tinkamai juo rupinsites, bet tai praktiniai patogumai tai tikrai ne meile.. jus turite nusprest ar norite teket uz zmogaus kuri jus mylite, bet jusu ne ta prasme ar vienpuses meiles bus jums gana?

    slauga

  6. 2

    Jei nesalinsit jusu skiriancio atstumo - tada taip, viskas baigta. Anksciau ar veliau...
    Sekmes.

    Yuki

  7. 1

    Skirybų priežastis būna net nuo per didelės trinties.
    Kalbėkitės ir išsikalbėkit, nesiaukokit dėl to, kad tempti kuo ilgiau kartu, tai tik dar labiau gali apkartinti situaciją. Tik teiraukitės protingai, apie santykius, be jokio streso, nerimo požymo,nes, tokie dalykai sukels konfliktus. Išvis paklauskit, ar pagalvoja apie ateitį kartu ? O tada nuo situacijos.

    Anonimas