• 6ats.

    Ka daryti

    Sveiki,su vaikinu draugauju virs metus ir labai noriu jusu nuomones,taigi draugystes pradzioje viskas buvo grazu,praejus 7 menesiams labai pradejome pyktis del nieku,pykciu buvo begale daug,ne karta jam sakydavau jog skiriames bet jis niekada to nenorejo ir maldaudavo nesiskirti,taciau atsitiko taip jog ir jam pabodo pyktis ir tiesiog nori issiskirt nors beprotiskai myli ir verkia del to,tiesiog taip testis nebegali,tie pykciai o kitaip nemokam,kiek esam stengiasi bet vis tiek kazkas ne taip pasako ar paziuri ir gaunasi,Mylim neapsakomai ir kaip padaryti kad viskas butu gerai? nes dabar atrodo jog viskas pasikeite,jo elgiasys tapo nebe toks kaip seniau.Ka patartumete?

    RozeeeJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Panasi situacija ir man buvo.Jei lovoj nesutampat ir netinkat vienas kitam tada ir prasideda konfliktai,pykciai.

    Geracobra23

  2. 1

    Aš manau, kad jums kaip tik reiktu pagyventi atskirai bent mėnesį. Tada suprasit ko norit. Gal jūsų gyvenimas kartu ne meilė,o susižavėjimas kuris per tuos 7mėn išblėso. O gal pamatysit kad negalit gyventi viens be kito ir kitaip pradesit vertinti bendra gyvenimą. Kol nėra vaikų -eksperimentuokite,nes vėliau bus daug sunkiau.

    Anonimas

  3. 1

    vaiku zaidimai, arba apsislifuosit arba ne. jus negalvokit kad gyvenimas kaip pasaka bus, buna visko.mes su vyru jau 4 metai kartu ir tai dar buna pykciu del suduku, bet jau nebera tokio saves grazimo, pagalvoju sau, kad nera kur detis, bet kokiu atveju susitaikysime :)

    tikmama

  4. 1

    visad galima isbandyt psichoterapeuto pagalba tada bent jau paaiskes kur pykcio istakos, bet vel jeigu nera vaiku ar verta??? nes gimus vaikams streso tik padaugeja tad nesutarimu bus dar daugiau tad pagalvok ar verta kabintis i ta kas nekimba..

    slauga

  5. 1

    Jei taves nemyli niekas o tu taip visus myli

    Anonimas

  6. 1

    Pabandyk kazka pakeisti. Kur nors kartu isvykite, galbut kaip nors idomiai praleiskite diena . o jei jo elgesys kaip nors pasikeite ,pabandyk prie progos paklausi to paties klausimo. Galbut dabar jis to nori.

    Eva16