• 4ats.

    Gal kuri istekejote be meiles? Kodel? Kaip susikloste gyvenimas? Kaip manote ar meile buna tik karta gyvenime?

    greit keturi metai kaip zuvo mano gyvenimo meile ir mano sunaus tetis... po draugo zuties samoningai ieskojau busimo vyro... sutikau ne viena ir net vaika buvo pasiruose ivaikinti, suvokiau gyvenimas man ir vaikui su tuo ar anu zmogumi bus geras... bet pamilti taip ir neistengiau... ta prasme viskas gerai kol kartu, seksas puikus, bendraut yra apie ka, bet issiskyrus nera to noro nuolat buti kartu, nera taip kad kas minute apie ta zmogu galvociau, na nera tos tikros meiles... o gal jos niekad ir nebebus? ar imanoma gyvenimas su nemylimu?tiesiog skaiciau kad jeigu isteki uz nemylimo zmogaus palaipsniui pradedi jo nekest, o kazkokie jo iprociai tieisog iki isteriju priveda, kada meiles atveju tu "blogybiu" nepastebi, ta prasme psichologai isitikine kad su nemylimu zmogum veliau ar anksciua gyvenimas taps nepakeliamas, o kokia jusu patirtis?

    villllijaJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Tikra meile tikrai gali buti daugiau nei karta, del to nerimauti nereiketu :) Tiesiog buna situaciju kai atrodo jog daugiau nieko nebeiseis myleti kaip ta zmogu, bet kai sakoma, laikas gydo zaizdas.
    O del santuokos be meiles, tai nei vienam zmogui tokio dalyko nelinkeciau. Mano nuomone tai yra tiesiog kancia...

    Yuki

  2. 1

    meile buna tikrai ne 1 karta, ir be meiles netekeciau.

    tikmama

  3. 1

    Neskubėk su vestuvių planavimu. O kodėl gi sutikus vyrą,nepagyventi siaip-susidejus.tada ir suprastum ar tas vyras tavo ar ne,svarbiausia neskubėk ir jokių būdu nesąmoningai nepradėk lyginti draugo su buvusiu vyrų. Tokiu pačiu žmonių nebūna.visi mes skirtingi,ir bendravimu,ir išvaizda,ir elgesiu. Mano patarimas- neskubėk sutikus nauja vyrą planuoti viso gyvenimo iskart. Viskas turi vykti po truputį. Sėkmės Jums.

    Anonimas

  4. 1

    Myleti galima kiekviena zmogu.Mes visi mokomes to.Bet ne visi ismoksta.Pradzioje yra isimylejimo stadija,kai esi apakes, lyg su ,,roziniais akiniais'',nematai ir toleruoji partnerio trukumus.Su laiku tie,,akiniai'' nukrenta ir tuomet pamatai partneri ivairiose situacijose.Pradeda tai nervinti,jei neatitinka tavo vertybiu.Tuomet ,,meile baigiasi''.Jei zmogus sugeba mokytis myleti ir priimti kita zmogu,kai tie ,,roziniai akiniai'' nebeegziztuoja,tuomet galima tai vadinti tikra meile.Kai kurie sustoja ties isimylejimo stadija.Tiesiog sokineja nuo vieno partnerio prie kito .Tavo atveju galbut atitiko vibracijos tavo ir tavo pirmo vyro.Tuomet sugebejai ir isimyleti ir myleti.Gal reikia laiko,kad sutiktum tikrai tavo zmogu.

    vilem