• 3ats.

    Kai draugas nenori pažinti Jūsų vaiko, ką darytumėte?

    Įsivaizduokit, tas vyras jums labai patinka ir tinka. Jis laisvas, gana gražus, gana protingas ir kiti dar keli geri dalykai, bet su Jūsų vaiku susipažinti ir bendrauti jis nepasirengia treti metai? Lauktumėt? Mestumėt? Laviruotumėt?

    labirintaSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As su vyru 10 metu kartu.jis myli sunu beprotiskai,o va dukters nemyli,neima ant ranku,net jei isteriskai verkia,jai beveik 2 men. Ir as jam daviau ultimatuma,keitiesi arba mes iseidim.sako,kad ja myli,bet to nematyti. Tad padariau,ka ir turiu daryt-ieskaus savo busto.su tokiu vyru gyvent negaliu,kuris nemyli savo vaiko.nors siaip jis geras vyras,ir nuostabus tevas sunui.

    Anonimas

  2. 2

    Palikčiau jį ir stengčiausi visą savo meilę atiduoti vaikui,nes jeigu jis (draugas) jo (vaiko) nevertina.Tai ką tada kalbėti apie jus kaip mamą/moterį kurią ruošiasi turėti šalia ...

    Anonimas

  3. 1

    Iskart toki palikciau. As pati turiu sunu is buvusios santuokos ir man labai svarbu kad mano suzadetinis myli mano sunu. Jei nemyletu, tiesiog nesirinkciau tokio, kad ir kaip skaudu butu, bet is tikruju manau kad jei myli moteri tai myles ir jos vaika, ir bus jam geru teciu. Juk tevas ne tas kuris padaro o tas kuris uzaugina, aukleja, rupinasi ir t.t. ir pan.

    Yuki