• 3ats.

    Užsitęsęs kosulys

    Dieną labą mamytės :) Mūsų 3 metų dukrytę jau antrą mėnėsį kamuoja kosulys,nuo sauso pereina į šlapią ir atvirkščiai.Buvom pas daktarę,darėm kraujo tyrima diagnozavo virusinį kosulį,ilgai mėginome išgydyti sirupais-brontex,hedelix,bronchofarm,acc milteliai.Nepadėjo,tada teko pragert antibiotikų kursą,ir jis nepadėjo.tepames eukalipto tepaliukų,dėjau taip vadinamus "garčičnikus" net ridiką su medumi išbandžiau.ir nieko .. gal Jūs,mielosios,ką patartumėte?kas Jūsų vaikučiams padeda?

    airineVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    ačiū labai,bandysiu Jūsų metodus :)

    airine

  2. 1

    As gydytojus jau seniai pamirsusi.Gydau savo vaikus pati.Jei pradideda kosulys,greit jis ir baigiasi.Siulyciau tau pora paprastu budu kosuliui bandyti pasalinti.
    1.Daryk pora vakaru voneles kojytems.Labai siltas vanduo+ juros druskos nepilna sauja.(druska turi buti stambi,nevalyta.Seniau rusiskos pigios druskos budavo pilna parduotuvese...)Tegu sildo voneleje kojeles apie 10 minuciu,po to nusluosciusi,dek vilnones(butent tik vilnones) puskojines nakciai.Pakabink virsugalvyje pora cesnako skilteliu ,pries tai nupjovus saknies dali.Netoli lovytes dedu cinamono,merkiu i vaza pusies sakeliu.Bandyk uzvirinti pieno puse stiklines,istirpink ten sviesto truputi,nukelk nuo ugnies ir iberk geriamos sodos maziau nei puse arbatinio saukstelio.Idek sauksteli medaus ir duok mergytei isgerti.

    vilem

  3. 0

    Jokiu būdu nereikėtų pamiršti gydytojų, kadangi ne visada gali padėti tik liaudiški gydymo metodai tokiu atveju reikia turėti kuo pasikliauti tai gali būti [url=http://www.medcentras.lt/lt/apie-mus/centro-padaliniai/seimos-medicinos-centras/]šeimos medicinos centras[/url]

    ritmiku