• 3ats.

    Rukymas

    Sveiki,vyras ruko,o as negaliu to pakesti.Negaliu ziureti,kaip jis zudo save.Esu pries tai.Seniau dar stengdavos maziau surukyti,o dabar dar daugiau suruko,sako kad mes kada nores,patarkit ka daryti,noriu sveikos seimos

    RozeeeVyro sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Mano vyras taip pat neperseniausiai pradėjo rūkyti. Rūke jis ir prieš tai,bet kai pradėjom draugauti pats metė net neprasytas. Dabar pradėjo rūkyt,nes darbe turi labai daug atsakomybės ir patiria didelį stresą,taip jis sako. Jis puikiai žino,kad man nepatinka kad jis rūko taigi niekad nerūko prie manęs,niekad nerūko namuose ir pan. Pazystu ji,tai žinau,kad kai norės tai ir mes. Reikia išlaukti. Kalbos nepadės. Niekas dar nemete dėl to kad kitam tai nepatinka. Tiesiog susitaikykit su šituo. Bėgant laikui gal pats susipras.

    Anonimas

  2. 2

    Na jeigu žmogus pats nesistengia tai kažkam padėti bus sunkiau,ypač Jums,nes manau jis turi pirmas žengti tokį žingsnį.Bent jau pasistengti dėl artimo,mylinčio žmogaus.Aišku nėra lengva,nes pvz mano vyras dėl manęs pasiryžo mesti.Aš jam nieko nesakiau,tai buvo jo paties iniciatyvą.Na,o Jūsų antra puse jeigu rūko jau nemažai metų bus ne tik pripratęs,bet ir priklausomas.Gal laikui bėgant mes,bus tik dėkingas,kad padėjot jam atsikratyti to blogo ypročio.Tad linkiu tik kantrybės sulaukti tą dieną,kai jis supras,kad Jūs tik gerą linkit.

    Anonimas

  3. 1

    Jei jus myli, tai is pagarbos jums turetu mesti. Jei neuztenka valios, dabar visokiausiu priemoniu yra...

    Yuki