• 4ats.

    sveiki.is pirmos santuokos turiu 3 dukras,viras is pimos santokos irgy turi sunu,dabar vis bandom pastot jau pusatru metu ir neko nesigauna ar as daugeu neturesiu vaiku?menesines nereguliarios.gal reiktu daktaru konsultacijos?

    irukasNėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Zinoma kad reiketu ne tik gyd. konsultacijos bet ir tam tikru tyrimu. Sekmes :)

    Yuki

  2. 1

    Kuomet neatitinka vyro ir chemija .
    Taihalit abu buti irsveikiausi,bet taip ir
    nesulaukti vaiku.
    apvaisinimas neivyks.
    Cia be abejo savo daro ir amzius, ir gyvenimo budas.
    Kuo tolyn tuo tikymybe vaisingumo taip pat mazeja.
    Taip pat ir abieju genetiskas atitikmuo.
    Pvz: jei abu turite ta pati patologini genoma ,kris blokuoja jusu individualios chemijos balansa, net ir uzsimezgusi vaisiu moters organizmas dazniausiaiatmeta, nesjo neatpazista.
    Jei patologija tikpas viena,tada tai neturi reiksmes pstojimui.

    Anonimas

  3. 1

    na priklausomai kiek jums metu, moteris per 40 turi galimybe pastot vos apie20%, nes ne tik kiausineliu like mazai, bet tie patys buna jau netinkamos kokybes tad nestumas nesitesia, be to nuo gimdymu persileidimu uzdegiminiu procesu gali susiformuot kiausintakiuose randai trugdantys spermatozoidui patekt, tad siulyciau pasilankyt pas gydytojus, kad istirt priezasti, gal tai vyro problema net jeigu jis ir turi vaiku spermatozoidu gyvibingumas gali sumazeti jeigu ruko, turi virsvori, dirba kenksmingose salygose, dirba sedinti darba. Tad butina nelaukti ir suzinoti priezasti, o svarbiausia neprarast vilties as pirma vaikeli pagimdziau 42, o antra 44, isnesiojau ir pagimdziau pati sveikus vaikus tad nepraraskite vilties.

    slauga

  4. 1

    Tokiu klausimu reiketu kreiptis pas vaisingumo specialistus, Greiciausiai jusu kiausidziu rezervas issekes.

    Anonimas