• 8ats.

    Klausimas berniuku mamytems: Po to kai ant puoduko padaro "sysiu", ar nukratote peliuka, arba nuvalote su popieriumi ar dregna servetele (kad neprilasetu i triusikus), ar nieko nedarote?

    Yuki2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Maniskis i puoduka darydavo atsistojes nyo pat pradziu tad is karto ir mokiau nukratyti. Parodziau kaip ur laikui begant ismoko pats. Nesamone kad liest negalima. Bus kada paraudes pimpaliukas ar skaudes ar dar kas bus po to vaikas nenores sakyti, kompleksuos nes juk tabu cia.
    Tiek mergaites tiek berniukai turi pazinti ir si organa kaip ausis nosi ar liezuvi. O kai kartojama kad negalima ar negrazu tai vystosi kompleksai ir iskreiptas mastymas kuris duos neigiamu pasekmiu paauglysteje.

    Anonimas

  2. 2
  3. 2

    Kol maziukas tai su dregna servetele (4men)

    Anonimas

  4. 2

    su popieriuku nuvalom, sugeriam dregme

    Anonimas

  5. 2

    As sakau,kad negalima,nes jis pimpaliuka gnaibo,tampo,...ir kai jis taip daro vis sakau,kad pimpaliukas-ne zaisliukas,jis tam,kad sisiotu.
    Ir nuolat kartoju,kad pimpaliuka galim matyt tik mes-teveliai. (Cia pirmoji anonime :-) )

    Anonimas

  6. 2

    As nedarau nieko.jam nuolat kartoju,jog pimpaliuko liesti negalima(tampyti,gnaibyti,....)todel as stengiuos niekada neliesti.jam 2 metukai.triusikeliai kartais sudreksta,nuo tu lasiuku,todel i diena porakart,kartais dazniau pakeiciu juos.

    Anonimas

  7. 1

    sorry nu bet pirma karta girdziu, kad negalima liesti,,,,,, juk vyram nusikratyti reikia ir reikia ta diegti, formuoti.. kazkaip keista cia, tipo gal ir praustis negalima nes lies, maigys, ciupines...... nu zinot, jau supermamytes ismastot jus,

    tikmama

  8. 1

    Mano abu berniukai pimpaliukus nusikrato, :)

    tikmama