• 9ats.

    Išgėręs vyras gimdimo metu

    Labas vakaras,
    Laukiuosi 35 savaitė vis artėja ta diena kai išvys pasaulį mažylis, bet yra viena problemėlė vyras vakarais mėgsta išgert alaus, ir vis galvoju kaip tokioje situacijoje elgtis kai prasidės gimdymas o vyras išgėręs, nes vyras turi dalyvauti gimdyme? Ar jį kas nors bent įleis į gimdymo palata

    vilma2009Gimdymo namaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Pritariu,tegu negere,o rupynasi del ateinancio angelelio i pasauli.

    ABMamyte

  2. 3

    Tai,jam visiškai vienodai kad tuoj gimdysi,negali kelis vakarus negerti?

    flower31

  3. 2

    siulyk gydytis nes tai ziauri liga va kitas ir vaikus nuzudo nes nesuvokia kad tai vaikai, o psichozes metu mano kad i sulini peles ar kitus gyvius meta jeigu jis geria kieviena diena tai nustojus galima psichose pasidarys pavojingas, prasyk kad gydytusi

    Anonimas

  4. 2

    Jei bus gerai apgirtes i gimdykla jo tiesiog neileis.Jei nori jis dalyvauti gimdyme,neturi gerti.Negali buti toks egoistas.Juk tu gimdysi.Jis turi galvoti apie tave,o ne apie save.Jei jis bijo to gimdymo ,tegu geriau isgeria raminamuju ir vaziuoja su tavimi.Jis turi tau moraliai padeti gimdymo metu,o ne kelti tau naujas problemas.

    vilem

  5. 2

    Labas vakaras sunkus atvėjis,gal pabandyk pakalbėti apie tai.

    Anonimas

  6. 1

    Jei zmogus geria kasdien, kad ir ne po daug, tai jau yra alkoholizmas, o alkoholizmas yra liga. Geriau tegu uzsikoduoja kuo greiciau. Ir patarciau rimtai pagalvoti, ar tikrai norite gyventi su alkoholiku (tokiu atveju jei jis nesutinka gydytis).

    Yuki

  7. 1

    Jei isgere viena skardine alaus apie 5 promiliu tai nemanau kad pasijaus. Juk neapgirtes bus. Bet jei jis geria tiek kad apsvaiges vaiksto verta susimastyt apie tolimesni gyvenima. Dar pames vaika vakare o vienai augint vaika ir be vyro namuose galima :))
    Pakalbekit su juo kad neramu.. bet sakau jei pasimegauja viena skardine alaus nematau nieko blogo.

    Anonimas

  8. 0

    SORRYYYYY BET DEBILA VYRA TURITE!!!!! UZUOJAUTA

    tikmama

  9. 0

    Jeigu tikrai išgeria viena skardinė ar viena buteliuka alaus,tai čia tikrai nieko blogo. Bet jei jau geria litrais,tai Jums reikia kalbėtis, kalbėtis ir dar kartą kalbėtis. Tiesiog išsakykite savo nuomonę vyrui.

    Anonimas