• 2ats.

    Kaip jus manote ka galetu reiksti jei gimdymo metu, gimus kudikiui,laukiant kol uzgims placenta ir jau jau uzgimus kai gydytoja maigo pilva kad viskas islystu ir pasako: ar turejo kas gimineje dvynuku? Kodel galejo kilti toks klausimas?

    as klausiau kodel taip klausia, tai atsake placenta kitokia. Taip ir liko klausimas man sirdy, galbut is placentos gyd mate dvynukus jog turejo gimti? o gal rado antra negyva vaika ir nepasake? na voskios mintys lenda ir tiek, labai idomu kdl taip gydytoja paklause,galbut man nedasake kazko, kaip jus galvojat?

    rainbowGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Nemanau kad siais laikais taip kas daro kad atima ar nepasako... Ir juk kol buvote nescia tyre echoskopu, juk iskart butu mate jei lauketes dvynuku. Tikrai nepergyvenkit del tokio dalyko ;)

    Yuki

  2. 1

    Apie 10-12% visu nestumu prasideda kaip daugiavaisis nestumas ir tik 3% gimdymu baigiasi kaip daugiavaisis. Jeigu buvo antro nestumo placetos liekanos tai vadinasi nestumas nutruko apie 6-7savaite. Kadangi daugiavaisiai nestumai daznai buna su komplikacijos tad organizmas samoningai stengiasi atmesti antra dvyni kaip svetimkuni kad uztikrinti sveika mazyli.

    slauga