Atsakymai

  1. 2

    manau, kad nebutina kaip baznycioj, visi tik tyli ir valgo. svarbu, kad prie stalo nesusestu kaip tvarte, kalbeti galima, bet nerekaujant ir tuo labiau ne pilna burna, tiesiog negaliu to pakesti.

    Anonimas

  2. 2

    Manau,kad tai protingi zodziai.Prie stalo,valgant-tai sventa vieta.Atliekamas ,,valgymo ritualas'',o ne siaip valgymas,nesuprantant,nejauciant ka valgai.ne plepejimas ar kalbejimas telefonu...Valgymas turi buti lyg sventas veiksmas,lyg svente...Turim buti dekingi,kad turim stala ir turim ka deti ant stalo.Pasaulyje yra daugybe alkanu zmoniu,kurie to neturi.

    vilem

  3. 2
  4. 2

    Baznycioj reikia tyleti. Su mano seima prie stalo draugiskai pasisnekam todel as nepritariu sitam pasakymui kad prie stalo kaip baznycioje

    Anonimas

  5. 2

    siaip joo.. pvz vaikam niekada neleidziame zaisti prie stalo, ar tuo labiau su maistu.. hmm na tik kai mokinames skaiciuoti kukuruzus skaiciuojam, ar taip ka, bet taip, graziai pavailgai, pas mus vaikai ismoke padekoti nueinant nuo stalo... aisku nu tikrai nesimeldziam.

    tikmama

  6. 1

    Man paciai sis posakis yra visiskai nelogiskas :) Manau normalu ir labai grazu kai prie pietu stalo seima pasisneka. Zinoma baisu kai vyksta tokie dalykai kokius galima pamatyti per laida "Super aukle", kur prie stalo vaikai rekauja, metosi vienas i kita maistu, kartais net musasi... Siaubas :D

    Yuki