• 3ats.

    Patarkit

    Sveikos,dabar yra geguzes 15,o geguzes 5 paskutine mm diena,turejau nesaugiu lytiniu santykiu,vaikinas manyje nebaige (jis taip sako) taciau dabar jauciu galvos svaigim,viduriuoju,dingo apetitas. Ar tai galetu buti pirmi nestumo simptomai?

    Vilma198Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Na, dabar galima tik spelioti. Laukit sekanciu menesiniu. Jei nesulauksit, atlikite nestumo testa. Sekmes ;)

    Yuki

  2. 1

    Pagal viska tavo vaisingos dienos butu mazdaug dabar tik. O dar mazdaug po desimt dienu vyksta implantacija. Tai vargu ar spejot pastot. Plius pirmi nestumo pozymisi pasirodo mazdaug po 4-5 savaiciu po paskutiniu menesiniu. Kitoms dar veliau. Ieskokit kitur priezasciu kas negerai. Nebent pastojot pries menesines ir budama nescia sirgot (buna ir taip). Nusipirkit testa bet ir tas testas daromas po paskutiniu menesiniu praejus apie 4 savaitem. Tad manyciau jus taip greit pastot negalejot. Stresas gal?

    Anonimas

  3. 0

    o kada pas tave ovuliacija? ovuliacija individualus dalykas nors 70% tai buna tarp 11ir14 ciklo dienos, bet kitom galimi nukrypimai, o sperma gyvena makstyje iki72 valandu, bet pozymiai labiau primena infekcija tad jeigu mylejotes be sargio gal kita"dovanele" tau draugas paliko?

    slauga