• 3ats.

    labas.turiu gan rimta beda.esu issiskyrus, turiu 5metu vaika, turiu ir nauja drauga, gyvenam kartu, labai myli vaika mano graziai sutarem.siaip geras zmogus.noretu bendro vaiko, ta tema man ir skaudi.jis uzdirba 600, as 350, mokslu kazkokiu nesam baige, jis sunkiai negali dirbti pagal statybininko profesija, stuburas sako neleidzia, mokytis neturim galimybiu, gyvenam mazam miestely, ir pinigu tikrai nera, esam is neturtingu seimu, be bulviu maiso karta i menesi niekas daugiau niekaip nepadeda, isvalstybes irgi nieko negaunam, juk dirbantys, uz darza moku visa suma 60, alimentai 100, bet buves vyras labai nenoriai juos moka, anksciau ar veliau manau vistiek reikes kreiptis i valstybe, anstolius. nuomojam buta 100euru.draugas turi kelias skolas uz stoga kaime denge, uz kompiuteri, visi mokesciai, maistas, neplanuotos islaidos, noris ir pasidet taupymui kelias kapeikas, juk nzn kas laukia ryt.baisu ir pagalvoti kaip antra reiktu islaikyti........suprantu drauga, as ir galvoju butu gerai bendras vaikelis, apskritai manau vaikai geris, bet matyt nesu is tu pereksliu kurios tik po to galvoja ka duos vaikui....negalvokit kad esu materialiste, vargo macius per akis, valgyt neturejau vaikystej, juk ir dabar kai pagalvoji kas butu jei vienas ar kitas prarastumem darbus...veliau juk vaikai nores savo kompiuterio, telefonu reikes saskaitas pildyti, mokykloj vien kiek pratybos, eksursijos, dantuku prieziura...atbaido nuo planu apie dar viena vaika.o kas jei vel liksiu viena, tik sykart su dviem vaikais, as neturesiu kur detis...tiesiog galvoju siuo metu neturiu salygu, ir kazin kada turesiu.kaip jus manot? na ir ten galvot kad kazkas kazka padovanos atiduos, kiek reikia tam vaikuiciui...tai atleiskit, tos kurios taip guodzias...jus ir i mokslus leisit paprasius mano vaika....matau kaip man sunku nekvalifikuotus darbus dirbt, sunku rast, nenoriu vaikui tokio likimo.

    AnonimasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    kai pati noresi tik tada manau taip. ir ne vien tik del materialiu dalyku tu jautiesi nesaugi manau. gal pirma pasiulyk draugui issimoket skolas uz stoga ar ka ... Ir tavo klausimas uzima per daug vietos. zmones gali nezinoti kaip taua tsakyti, nes nesimato mygtuko kol nesusimazini teksto dydzio. o dauguma turbut nemoka to teksto susimazint, todel atsakymu nedaug gauni... sekmes :)

    Rugsėja

  2. 0

    nepaleiskit vaiko antro vargti i pasauli kai patys vargstat/.

    Anonimas

  3. 0

    Na ir draugas neturi sveikatos.serga tokia liga nepagydoma.ji nera baisi.tik reikalauja islaidu.gan nemazu....viskas juk siais laikais lb brangu..

    Anonimas