• 3ats.

    kokia tikimybe pastoti?

    sveiki, pries 5 dienas pasimylejau su vaikinu pirma karta, be apsaugos, bet as net nieko nejauciau, ir nebuvo kraujo, jis nuleido, bet ne manyje, o veliau. dabar paranoja, kad galejau pastoti, nors jokiu pozymiu ner, nei padidejusio apetito, nei dar ko nors, viskas kaip ir seniau, toks jausmas lyg nieko ir nebuvo. prisiskaiciau labai daug visko, buvau radus nebloga klinikos sveitaine ir ten forume buvo vienas klausimas su lygiai tokia pacia situacija kaip pas mane, ir daktaras atsake, kad pasoti buvo neimanoma, nes spermos nepateko viduj. taip pat klausime buvo pamineti tie "meiles laseliai", kurie issiskyria vaikinui nepastebint, bet daktaras pakomentavo, kad ten nera seklos, todel nuo ju pastoti negalima. ir draugas vis ramina, kad na niekaip negalejau pastoti, nes jis turi ne viena drauga, kuris mylisi be apsaugos ir sako,kad svarbiausia laiku istraukti. bet vis gi, zinau, kad galimybe pastoti lieka visada, bet kokia to galimybe?

    dukryte2222Nėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    tad apie koki nestuma ir kalba jeigu ovuliacija jau pasibaigusi, naturali apsauga t.y kada vengima sueities ovuliacijos metu garantuoja iki 98-97%, islieka 2-3% del spontanines - papildomos ovuliacijos buna paprastai pas moteris kuriu seimoje (senele/mama/teta)buvo dvyniu ir vyresnes nei 35metu moterys irgi galima papildoma ovuliacija.

    Anonimas

  2. 0

    cia jau buvo daug laiko po ovuliacijos, ir truputi daugiau nei savaite pries menesines

    Anonimas

  3. 0

    svarbiausia "ne laiku istrauk", nes ta teorija labia kvaila tiesiog reikia vengti lytines sueities ovuliacijos para, o pries ovuliacija pora paru bent laiku istraukt ir tada suprantama niekad nepastosite

    slauga