• 2ats.

    kaip galvojate?

    Jau 4 d, kaip leidžia vidurius, tai į dieną 1 k tai dažniau. Vakar ryte atsikėlusi blogai jaučiausi. Galva skaudėjo, nosis pradėjo bėgti, pora kartu pykinimo jausmas buvo, bet praeidavo, vakare temperatura buvo 37.3 buvo, valgyt nesinorėjo. pagalvojau peršalimas/gripas.Išgeriau teraflu arbatos o ryte gripex, tad nosis praejo, tačiau šiandiema smarkiau pykina.
    Nes simptomai pagal interneta:

    pakyla aukšta temperatūra (aukštesnė nei 39 ºC), atsiranda stiprus bendro silpnumo jausmas, šaltkrėtis, kyla galvos ir raumenų skausmai („kaulų laužymas“), prasideda sausas kosulys. Gripo simptomais gali būti ir apetito praradimas, vėmimas, viduriavimas, kliedėjimas (kai pakyla labai aukšta temperatūra).
    tačiau kai šiandiena pradėjau galvoti ar ne rotoso virusas ,nes simptomai panašus: Pykinimas
    - Karščiavimas
    - Viduriavimas
    - Vėmimas
    - Išmatų pakitimai
    - Pilvo skausmas


    bet pasižiūrėjau kas dar galėtu būti jei viduriuoji ir radau, kad nestumo požymiai : Pykinimas (su ar be vėmimo)
    Galvos svaigimas
    vidurių užketėjomas, tačiau vienoj grupej radau kad būna ir laisvi, kadangi gimda formuojasi. Tad pasimetusi :) kaip atrodo jums kas tai galėtu būti?

    anonimeasNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    man tai simptomai panasus i viruso, yra eile zarnyno virusu, kuriems budingas viduriavimas, temp., bet jei greitu metu nepraeis, kreipkites i gyd. Vartokite dabar labai dayg skysciu, jei viduriuojate.

    PS jei galite buti nescia, ar planuojate nestuma, neskubekute gerti visokiu gripexu ir pan. Cia mano nuomone..

    Anonimas

  2. 0