• 3ats.

    Sveikos mamytės. Norėjau išgirsti jūsų nuomonę, kas jūsų akimis yra būtiniausia krautis į krepšelį. Man jau 37 savaitės, vis dar svarstau, ar ko nepamiršau. :)

    Monika54GimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    www.mamanija.lt/klausimai/46/koks-turetu-buti-kudikio-kraitelis-ka-reikia-tureti

    Yuki

  2. 1

    be visa ko, man butiniausias dalykas buvo multi-mam kompresiukai speneliams. Kadangi buvau uzsibrezusi maitinti pati, o pirmomis paromis, kol pienuko dar nera, kudikelis "kabo" ant mamos valandomis ir nuciulpia skaudziai, tai man labai skaudejo. Tie kompresiukai buvo issigelbejimas nors kazkiek... O siaip pora savaiciu labai skaudejo, paskui skausmas dingo..
    slepetes, chalatukas, fotoaparatas (nes labai noresis iamzinti mieganti kudikeli:))).
    kudikeliui bodziuku, geriausiai ne vienas, merliuku, sauskelniu. Kepuryte.
    Sau higienos priemoniu, gal net zvakute kokia nuo skausmo, visai gerai po gimdymo:) Bet cia su gyd pasitarkit. Zurnalu paskaitineti, kol kudikelis miegos. Atsimenu, as po gimdymo ledu labai nrejau, vis prasiau kad man atveztu..:)

    Anonimas

  3. 1

    Musu atstumas nuo ligonines iki namu buvo 20 km tai jei ko reikdavo atvesdavo. Tai daug net nesikroviau. Nu ka pampiai sau pampiai vaikui, naktiniai, sportini kostiuma turejau, chalata, vaikui drabuzeliai, kur i gimdykla tai atskirai vaikui sudekite tuos drabuzelius, kad vienam maiseli butu is kart kojines, pampis, drabuziai, kepure ir pirstinytes. Turejau speneliam tepala, vatos tamponelius krutiniai i liemenuka isideti, man ziauriai bego pienas. Ranksluostis aisku reikalingas. Vanduo. Nu ka zinau ka dar pries 4 m buvo pasimursi jau. Telefono pakroveja.

    Anonimas