• 8ats.

    Ar gali mano mergina buti nescia

    Sveikos, Esu vaikinas, norejau pasiteirauti, ar mano mergina gali buti nescia...
    Lytiniai santykiai vyko daug kartu per menesi, taciau visus tuos kartus mes saugojomes prezervatyvais... niekada nenuleidu i vidu pries gala tiesiog istraukiu, po nuleidimo einu i dusa ir patikrinu prezervatyva ar jis nera plyses pripildzius juo vandeniu, niekada nebuvo plyses. Bet mano merginai pastaruoju metu skauda krutine, skauda tik tada kaip nusiema liemenele, o su liemenele neskauda, jei menesines nereguliaros tai 4menesio diena prasideda tai 20, tai net nezinom kiek liko laiko iki menesiniu. Labi laukiu jusu atsakymu! dekingas iskarto. Padekit jaunam vaikinuj:))

    NepatyresNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    apsauga prezervatyvais yra iki 70%, net plika akimi nematomi pazeidimai del netinkamo ju transportavimo (per zemoja at per aukstoja T), netinkamo laikymo (vaistineje laikoma sauletoja lentynoje) veliau vaikinai laiko juos kisenese, ir pagaliua uzmaunant nagu ibrezimai, to uztenka ypac vyriskiems spermatozoidoms isslysti i pavirsiu, bet tai ivyksta kada lytinis aktas uzbaigiamas i prezervatyva makstyje jusu atveju jeigu nebuvo uzbaigtas lytinis aktas makstyje neturetu buti nestumo.

    slauga

  2. 1
  3. 0

    Aciu uz issakytas mintis:) esu tikrai vyras ir nervinuosi ne del vaikelio o del merginos, tuo ayveju jei ji yra pastojusi, reikia ir nerukyti ir negerti.. tiesiog noriu buti uztikrintas tuoj:)

    Nepatyres

  4. 0

    Siaip tai merginos buna triznem, o cia jus, tai jusu net vaikinu negalima pavadinti, grynai kaip paranojike boba :) Jeigu esi vyras, tai ir elgis kaip vyras, nemyzciok i kelnes, o ramiai gyvenkit, ateis tos menesines.

    Anonimas

  5. 0

    Su prezervatyvu pastojama, kai jis plyses, bet kai jus viska tikrinat, net su vandeniu, tai labai greitai galit tai pastebeti. Siuo momentu, jusu situacijoi, viskas buvo tvarkoj, menesines nereguliarios, tad ir teigti, kad jie veluoja negalit. Greiciausiai pas jusu panele PMS, bet ne nestumas, 120% duodu.

    Anonimas

  6. 0

    Kaip galima gyventi be sekso:)? Tiesiog esu toks triznius ir kaip tik kazka skauda panelei man iskarto nescia ir t.t Taigi galit gal dar kazkas kazka pasidalinti kaip kas vyksta, nes esu girdejas kad ir su prezervatyvu pastoja.. ir dar norejau paklausti ar krutu padidejimas yra pms priezastis ar nestumo?:) aciu lbai

    Nepatyres

  7. 0

    Kokia dar gali buti patirtis, nebent ji Sventa Marija, nuo vejo pastot gali. Jokiu kitu nuomoniu negali buti, NENESCIA. O jeigu jau taip bijot, tai gal is vis nesimylekit.

    Anonimas

  8. 0

    Dar galit kazkas pasidalinti savo patirtimi?

    Nepatyres