Atsakymai

  1. 2

    Ir aš užsukau po šimtmečio. :) Būdavo, kad prisijungiu, bet visa čia esanti info jau nebenaudinga - viskas žinoma, o ir bendravimas stipriai "apmiręs" palyginus kaip buvo prieš penkmetį: pasijungdavai, tai kartais bendrauk skiltyje dešimt puslapių turi perverst, kad atsekt apie ką kalbama taip aktyviai :D :) Bet šįkart pasijungiau tik tam, kad išsitrinti anketa.. Jei nenaudoji - reik naikint :)
    Indruliuks :)

    Anonimas

  2. 2

    Laba Imbiere! Netycia uzklydau ogi ziuriu kazkas manes pasigedo :)) kaip faina!

    Siaip laaabai retai uzeinu cia ir tai tik anonimu.. forumas sunyko, bet tevu darzelis aktyvus tad ten karts nuo karto pasireiskiu.

    Kas pasikeite? Gyvenu Norvegijoje su seima 4-5 metus, dirbu auklyte darzelyje. Liepos menesi susilaukem dukrytes! Tai dabar kaifuoju namie su dukrele. Dickis i mokykla pradejo eit siais metais. Va taip ir gyvenam.

    Imbirie papasakok kaip tau sekasi?

    lydekaite

  3. 2

    Sveika, Imbiere :) Ir smagu, anonime, kad butent mane prisiminei, aciu! Sekasi normaliai, geriau nei anksciau :) O tau kaip? Na, o uzsuku kartas nuo karto, bet kaip matau, cia dedasi nesamones, baisu ziureti ka raso "guga" BENDRAUK skiltyje, ir siek tiek liudna kad cia nebe taip kaip pries kokius 4-5 metus :)

    Yuki

  4. 1

    sveikutes,as siandien taip pst uzsukau netycia.vos prisiminiau senaji login iejima.Senai nesilankau.Turiu tik viena sunu kuriam greit 6.Planuojam dar viena pupuliuka,bet kazkaip nesigauna.Gyvenam vokietijoje jau senai.Ilgiuosi sio forumo,o ir to jausmo but naujai iskepta mana.malonu buvo vel uzeit

    lolitaaa

  5. 1

    Laba laba, Sigita esu, tik jau anketos nebeturiu cia. Va kaip tycia uzej noras uzsukti paziuret kas cia vyksta. :)

    Na, as po daugelio metu laukimo supuoju nuostabu sunu, kuriam jau be keliu dienu 5 menesiai... :)
    Kaip tu uzsilaikiusi?

    Anonimas

  6. 1

    Akim permeciau nariu anketas. Prisijungta po 1m ir daugiau nebuta.
    Prisiminiau, Jus dauguma:)
    Sigita, Lydekaite, Jorkaile, Sandritute, Ruta26, Bosiene,LuLu.....Dar kelias minti turiu, bet niku greit prisimint negaliu :)
    Dar ar cia bendrauja nare, tokia aktyvi vis buvo, sunu Michaeli turi.. neprisimenu jau niko..

    Imbiere

  7. 0

    Sveikos,

    Smagu, kad nemazai atsiliepe ;)

    As kaip ir po senovei..
    Tik nuo prisiregistravimo cia pasikeite tas, kad siemet 30-aji gimtadieni atsvenciau. Tai perskaicius savo senus, tokios jaunikles, uzduotus klausimus, nuo kai kuriu gedingai karsta pasidare :D O siaip persikrausciau i kita miesta, turiu kita darba, nauji kolegos, draugai, kaimynai..
    Liko tik vyras tas pats :D
    Vaiku dar neturiu.

    Lydekaite, sveikinimai sulaukus dukrytes :)

    Sigita, dziugu, kad D dave sunu. Nuosirdus sveikinimai!!!!

    Imbiere