• 3ats.

    Vyro atšalimas, patarkite, ką daryti.

    Sveikos. Prašau patarkite. Su vyru pykomės apie savaitę, tiksliau bendravom bet šaltai. Po savaitės aš pati priėjau prie jo, norėjau baigti šį konfliktą ir vėl gyventi kaip anksčiau su meile ir šypsena veide bet jis ne toks, šaltas. Kartą jis užsiminė kad nežino.kas jam yra. Siuliau padaryti pertrauka arba išskskirti jis renkas mane sako myli bet yra nebe toks šiltas kaip seniau. Neištikimybės nėra. Nežinau ką daryti,širdį slaudą o ir laukti.kada jam praeis labai sunku,bandau kalbėtis bet jis sako viskas gerai

    RozeeeJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Isvaziuokit kur pailseti dviese, jeigu yra galimybe, i kina koki nueikit, i kavine, padarykit romantiska vakara. Rutina gal but.

    Anonimas

  2. 1

    Arba jam depresija, arba nuejes i kaire... Aisku kaip diena.

    Yuki

  3. 1

    paskaitykite knyga "Per juokus i geresne santuoka", rekomenduoju. O siaip visiems pasitaiko kriziu. Ir ilgesniu nei savaite. Svaite tai juokas. Pabandykite jus tapti saltesne, vyrams paprastai moters atsalimas skatina patiems rodyti demesi. O jei nerodo, palaukite. Gal jam tikrai reikia siek tiek psichologiskai atsiriboti pailseti. Zmones mes juk, o ne robotai:)

    Anonimas