• 8ats.

    Ar galimas nestumas, jei santykius turejome su prezervatyvu?

    Seiki, esu paauglys, norėjau informacijos gauti:) turėjau lytinių santykių, nemažai kartų per mėn. Panelė nežino kada jei vaisingos dienos, kada nevaisingos ir t.t o aš nelabai gilinuosi ir į tai. Detalesnė info: mylėjomes su prezervatyvų nebaigent merginos viduje, baigent prezervatyvo viduje baigent ištraukus. Esu įsitikines kad mergina ne neščia, tačiau mane labai gązdina jos skausmas krutinės, pilvo apačios, vakarais pykina ir jau taip tris dienas... iki menesinių liko 6-5dienos. Kas tai galėtų būti? Padėkit nuvaryti blogas mintis. aciu:)

    nesuprantuNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    labai jau pergyvenate del nestumo. jei mintis apie ji sukelia tiek streso ir netikrumo, manau, per anskti pradeti arba ne su tuo zmogumi lytiniai santykiai. Gyvenant lyt. gyvenima VISADA yra kazkokia tikimybe. Ir jei galvojate, kad esate per jauni prisiimti atsakomybe, tada pamastykite skirti didesni demesi vaisingu dienu skaiciavimui ir apsaugoms. Nes abortas suzaloja gyvenima (ypac moters) likusiam gyvenimui, nors tuo momentu ir jai atrodo, kad palengvejo atsikracius klausimo. Taigi..

    Anonimas

  2. 0

    dabar jai jau skauda pilvo apacia maudzia sake, tai jau cia pries menesines? nes ryt arba poryt turi prasideti?:9

    nesuprantu

  3. 0

    prezervatyvas apsaugo nuo nestumo iki 70%, nuo akimi nematomu idreskimu del netinkamu laikymo ir transfortavimo salygu galimas vyriskuju spermetozoidu pralaidumas (jie mazesni) bet jeigu lyt santykiai ne vaisingomis dienomis tai ju gyvybingumas trumpesnis tad nestumo galimybe labai maza.

    slauga

  4. 0
  5. 0

    dar gali buti virusas, jei skauda galva ir pykina.

    Anonimas

  6. 0

    Papildysiu, dat skauda galva. Pasidalinkit dar kazkas savo nuomone ar taip yra kazkam buve?

    nesuprantu

  7. 0

    as taip pat nemanau, kad nescia. Gali buti, kad psichologiniai simptomai greiciausiai. O jei stresuoja, tai mm is viso gali nepasirodyti:) Blogiausiu atveju tegul testa pasidaro po turejusiu buti mm.

    Anonimas

  8. 0

    Nelabai yra tiketina, kad ji nescia, greicisu pms

    Nepatyres