• 4ats.

    Vaiko naguciu karpymo budai

    Sveiki,mano dukreliai 6,5men nesiduoda karpyti nagucius an ranku. Isbandziau kai miega(ji pabunda) visokios reklamos,daineles,sokiai,zaisliukai nepadeda nieks. Tik uz rankos paemu iskart musikuoja. Ka patartumet?

    InaVKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man atrodo kazkokia nesamone karpyti mieganciam vaikui nagus :) Reikia kazkaip sudominti, padaryti kad vaikas suvoktu kad tai nera nieko baisaus, pirmas kartas gal bus nelengvas, paskui viskas susitvarkys.

    Yuki

  2. 1

    tada reiskia miegas buna negilus, palaukite gilaus.

    Anonimas

  3. 1

    Na pabandysiu :) pastaruoju metu atrodo ne giliai miega,nes jai tik uz rankos paemu o jo labiau prisilieciu su zirklutem prie nagu tai bando atimt ranka savo :) ant kojiciu duoda normaliai apkarpyti.

    InaV

  4. 1

    na, as bandyciau dar kai miega, bet kai ne pavirsinis miegas, o kai giliai iminga. Kai pajudini rankyte, o ji kaip medziagine. O as su saviskiais tai zaisdavau, kad ateina alkana katyte ir su replytem greit "nukasdavau" naguti, o tada katyte pabegdavo:))) Bet kartais taip zaidziant tik kokius 3 nagus nukirpdavau. Po kiek laiko vel bandau. Na, zaisdavau, zodziu, jei nepavykdavo gilaus miego pagauti:)))

    Anonimas