• 6ats.

    Vyro meile dukrytei

    Sveikos, mamytes. Esu labai sutrikusi del savo nuogastavimu, taciau noriu pasidalinti jais, gal patarsite man. Turim 6 men. mergyte. Pastebejau, kad daznai vyras paemes ant ranku dukryte susijaudina, neretai po to lekia i dusa "nusiprausti". Visiskai nebenori myletis su manimi ir per 6 men. tik pora kartu is pareigos tai buvo. Ar normalu, kad is meiles vaikui jis nieko blogo neketindamas glamonedamas ja lytiskai susijaudina ar cia jau iskrypimo uzuomazgos?

    mama1987SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    VISISKAI NENORMALU!!! PASKALBEKITE ATVIRAI SU VYRU, GAL NET SU SEKSOLOGU, NES TAI NET PAVOJINGA. JUSU SITUACIJA VISISKAI NENORMALI, LINKIU KUO GREICIAU GAUTI PAGALBA!!!

    Yuki

  2. 1

    tikrai nesamone, neturetu taip buti, tai kas bus kai dukra paaugs

    Anonimas

  3. 1

    Suprantu pojuciu gali buti, yra ir t.t.. Bet tikrai ne iki tiek, kad begti praustis. Gal nesupratote, gal suklydote. Nes nesamone butu. Siaip praustis eina. Jei ka, tai pasakykit jam , ko tiek susijaudina .
    Suprasciau jei tik glamonedamas, savo moteri ,bega praustis, bet ne vaika glamonedamas. O cia dar ir savos nebeima.

    Anonimas

  4. 0

    as ir nerimauciau............ o deivuliau....... net gumulas gerkleje db... pritariu YUKI...

    tikmama

  5. 0

    Mes turime irgi dukryte mazyte. Zinokit vyro meile dukrai tikrai kazkokia kitokia. Su sunum nebuvo toks nuprotejes. Bet kaip jus sakot tikrai nesusijaudina, tikrai neina kazkur praustis ar dar ko. Pas mus irgi keli men po gimdymo paslijo lovos reikalai bet abipusis nenoras yra vien del rutinos, pavargimo, nesieju to su dukra nes ir su sunum tas pats buvo. Bet mano akimis kazkaip nebormaliai atrodo kad vyras susijaudina lytiskai nuo dukros... daug graziu jausmu apima ir maniski bet na niekad bepastebejau kazko tokio panasaus.

    Stebekit o dar geriau pasnekekit bet tikrai nekaltinkit ir neteiskit.

    Anonimas

  6. 0

    Paprasciausiai vyrui sukile laimes hormonai, neprdekit tik prisigalvoti visokiu nesvankumu. As savo sunu priglaudusi vajei kiek visokiu pojuciu gaunu.

    Anonimas