• 6ats.

    Sveiki. Esu 16-metė ir po mėnesio jau turiu gimdyti. Mokausi ir tesiu mokslus toliau. Vaikelio tėvelis pripažįsta tėvystę ir duos pavardę. Noriu paklausti, ar priklauso kokie nors pinigėliai vaikeliui? T.y kokios nors išmokos kraiteliui, vienkartinė išmoka ir išmokos kas mėnesį. Be to, gal kas nors žino,kaip dėl dekretinio? Ginekologė sakė, kad tai dirbančioms, tačiau vistiek galima pasidomėti, o gal.. :)

    solia123Kiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Ačiū Jums labai už informaciją! :)

    solia123

  2. 0

    Gims vaikelis eikit i seniunija su metrikais, ten gimus vaikeliui duoda vienkartine pasalpa berods 418 e, o paskui jos tikrai paaiskina ka toliau daryti kas jums priklausys ir pan. Sekmes. Turesite didziausia laime gyvenime. :)

    Anonimas

  3. 0

    Ačiū Jums labai už tokius šiltus žodelius! :)

    solia123

  4. 0

    Kaip dziaugiuosi tokiomos merginomis! Jauna bet bus nuostabi mama is didziosios raides! Stangiasi baigti mokslus, aprupino vaikuti dar negimusi daikteliais ir ziuri i ateiti kaip leliuka dar geriau aprupinti. Tures tetuka, o ir siaip jauciasi pozityvumas poste. Super!

    Anonimas

  5. 0

    Taip, puikiai suprantu. Dėl dekretinio aišku ir aš taip maniau, bet daktarė sakė dėl visa ko galima pasidomėti, pasiklausus juk nieko nepraradau :)
    Šiuo metu jau beveik viską ir turime vaikeliui, viskas supirkta, ko reiks. Tačiau papildomi pinigėliai juk niekad nepamaišys, gyvenimas prieš akis dar tik. ;)
    Bet o ar priklausys išmokos kas mėnesį? Nes esu girdėjusi, kad nepilnametėms tokių lengvatų net ir nebūna. Bet gal tai gandai tik..

    solia123

  6. 0

    Dekretines reikia uzsidirbti, o vaiku gimdymas ne darbas gaila.. Vienkartines kazkokias gausi, vaiko kraiteli, dar pries gimdyma yra kazkokia pasalpa, bet tai tik vienkartine pagalba. Nepralobsi, bet vaikui apipirkti kraiteliui uzteks.

    Anonimas