• 3ats.

    Kai neissilieja sekla

    Turim viena vaikeli. Vyras kazkaip kalbina antram, na nesisaugom ir tiek, netaikom jokiu dienu, zodziu lengvai ir paprastai, kada norim, buna i menesi 5 kartai, buna 15 kartu. Na po myliuko atsikeliu ir einu i wc, visad reikia begti, nes jauciu net kai per kojas varva vyrelio turtas. BET paskutiniai kartai tokie kad man einant po myliuko i dusa ar wc nieks nebega. Po paskutinio myliuko nuejau is kart i wc pridejau popieriuka ir laukiau zinau jau kas kaip atrodo, ir nieko jokio vyrelio turto nera. As jo klausiau sakau ar tau viskas gerai, sako neissigalvok, tiesiog net supyksta ant manes. Bet as ne kvaila zinau kaip seniau budavo ir kaip dabar. Pasiuliau pas daktara eit, kad isirdo. Net nepasakyciau kad jam orgazmas buvo. Po to kai uzsiminiau apie tai kad jam negerai gal kazkas ir myliuku nereik. Laukiu kada pats pasiulys, neversiu. Ka patarsit?

    mone23SantykiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    1. klaida
    Jeinorit vaikelio , tai po "pamyliuko"
    visu pirma ne begtii dusa , ir laukti kol viskas isbegs.
    O ramiai paguleti bent pusvalandi.
    O dar geriau pasikisus pagalvele po sedmenimis.
    2. Neisbega nieks , kaikiekis spermijaus nelabai gausus, o milejimosi metu visa tai gerai pasiskirsto po visa vagina.
    3.vyrai orgazma gali imituoti taip pat sekmingai, kaip ir jus jo nebuvimo.
    4.Normalu kad sperma ne visada liejasi " kibirais "
    ypac, jei per ta pacia diena ar vakara nebepirmas pasimylejimas.
    5.Ir nederetu pamirsti , kad vyrai yra vyrai ir nera nieko nuotabaus ar bloga tame, kad jie uzsiima ne taip jau ir retai masturbacija, apie kuria net ir sekso eksperte ko gero neitartu , jog gal but tai ka tik buvo ir keliom minutem atsitraukus nuo jo , ar jis ten uztruko bent 5-7minutes .
    vyrai tai daro ir neitikeciusiose vietose .
    kur gali ramiai nepalikt ir jokio pedsako.

    Anonimas

  2. 0

    na o pagalba be dietos (ja galiam rasti internete) verta apziuret at near lytiniu organu patinimo, paraudimo at net pakitusiu formu (kapseliai nevienodi) beje aplamai jeigu sunkiau dirbes, keles gali buti isvarza tai seklide gali "ivaziuoti" I pilvo ertme ju visai nejausite, jeigu dirba ilgai sedima darba (ypac furistai) tai prostatos problemos tai galima padeti stimuliuojant prostate pirstu analineje angoje, bet cia tik tokie menki patarimai reiketu, kad daktaras apziuretu.

    Anonimas

  3. 0

    sudetinga situacija nes is tikro vyrams tos problemos sunkiai toleruojamos ir jei pats atmeta pokalbi ir pagalba apie tai tad ir patart nelabai yra ka, viena tai gali buti paprasta priezastis kaip dieta, stresas, kita tai gali buti del prostatos, kapselio lytiniu lataku nepraeinamumu kurie gali buti del uzdegimu, veneriniu ligu at net onkologiniu

    Anonimas