• 6ats.

    bandymas pastoti!:)

    sveikos paneles,esu naujoke ..jau metai kai turiu drauga daznai mylimes ir niekados nesisaugome jis visados baige manija ir niekaip neuzkimpam:( net nezinau geriu folio rugsti beciau rukyti jau dvi savaites kai neberukau,hgal ka patarsite ,gal kam taip buvo gal kaska darete? menesines visados buna diena ankciau niekad neveluoja :(

    gretute211Nesėkmingi bandymai pastotiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 0

    Aš pastojau po mėnesinių pirmą dieną, iš karto :D Draugė negalėjo pastoti, patariau iš savo patirties, tai jau va po kelių savaičių gimdyti :) Bet vėl gi, kiekvienam kitaip.

    Saulute92

  2. 0

    Pirmiausia apsizenykit, paskui vaikus planuokit. Dievo pirstas. Sekmes. (Ne is blogos valios rasau, patirtis).

    Anonimas

  3. 0

    tada tikrai verta apsilankyt pas gydytoja, nes pakraujavimai po lytines sueities daznai buna moterims su gimdos kaklelio zaizdelem.

    slauga

  4. 0

    na bandysiu pirkti tuos testukus darytis. o gal man kaskas blogai po menesiu praejejus 6-7 dienom kai pasimylim man pradeda begti kraujas bet nedaug truputi pabega ir nustoja,ar cia taip kam yra buve.

    Anonimas

  5. 0

    nusipirk ovuliacija parodanti testa ir bandykite butent tada pries tai vyrui duok pailset, pamaitink baltiminga dieta, po lytines sueities gulek ant pilvo pakisus pagalve po dubeniu na cia tokie praktiski tik, siiap verta gal pas gydytojus apsilankyt?

    slauga

  6. 0

    pries menesines jauciuos blogai pykina skauda visur papukai jautrus vis galvoju nu gal jau pagaliau bet deja susergu visad...:(

    gretute211