• 3ats.

    Dėl neštumo HCG tyrimas

    Merginos, kurios planuojate neštumą... ir kaip jūs susitvarkote su laukimu :) Paskutinės mėnesinės buvo spalio 8 d., ciklas reguliarus 28-29 dienos, tikėtina, kad ovuliacija buvo ~spalio14-15 d., planuojamos mėnesinės lapkričio 6d. Šiandien, t.y. spalio 31 d. dariau HCG tyrimą ir atsakymas buvo <1, tad suprantu, jog rodo kad nėštumo nėra. Bet vis gi, ar yra kam nors buvę, kad tyrimas rodė neigiamą rezultatą, o vėliau sužinojote, kad laukiatės?

    LotasTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Kai planuoji šešis metus ir nieko nesigauna tai tas noras su kiekvienu kartu vis didesnis,tikiesi vis gal šį karta pavyks.Pamačius eilinį karta menesinės sakai each ir vėl jos,aišku nusimeni,kad priešingai nei manei,pastebi sapnu reikšmės kurios pranašauja pastojima arba nėštuma,o pasirodo ne tave aplanė šis džiaugsmas,o būtent kažka iš aplinkiniu,giminiu rato kuriems pavyko iš pirmo karto vien pagalvojus apie vaikelį.Po to sako,vos ne priekaištauja ko snaudi juk laikrodukas tiksi,gal nenorit,turbūt negalit.Skaudžiausia,kai pasako jeigu bus lemta turėsit,viskas Dievo rankose.Jautiesi kaip šlapiu skuduru būtūm gavusi per veida.

    Anonimas

  3. 0

    O tai neturetu butu taip kad ov vyksta 14-16 dienu iki prasidedanciu menesiniu? Man atrodo jums ov buvo veliau nei rasot. Nes man buvo spalio 5 d mmm, ov 21 22 d turejo buti, laukiu mmm ryt 5 d lapkricio. Ir taikem butent per tas dienas myletis ir nieko. Jau metai laiko nieko. Gal jau per seni mes. Gal per daug galvojam apie kudikeli, viena turim tai zinau kad pastoti galiu.

    Anonimas