• 25ats.

    Ka manot apie smelio dezes, kur zaidzia vaikuciai ir suniukai savo reikaliukus atlieka?

    Dabar jau ne sezonas, bet vis tik cia yra tikra problema, bent pas mus. Niekas neveza smelio ir jo nekeicia, o vaikai kuiciasi smelyje, kur suniukai ir kaciukai atlieka reikalus. Gal smeliu reiktu rupintis jau rudeni?

    Aureluze1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    mes dar nezaidziam, bet cia anglijoje iki to nedaleidzia valdzia , ir zmones neveda sunu i vaiku zaidimo aiskteles, kas man lb patinka!

    cindy

  2. 4

    cia yra tikrai didele musu mietu problema,juolab kad vaikas gali uzsikresti yvairiomis ligomis,jei pats namas nepasirupins smelio deze tai ja dugiau niekas nepasirupins....as pati ne karta macius kai vaikai zaisdami iskasa ANCARUS VISOKIUS IR KAKUCIUS,tragedija kazkokia

    sheelsi

  3. 4

    pas mus kieme smelio dezes seniai be smelio,jose reikalus atlikineja tiek kaciukai tiek sunikukai,labai bjauru,kai pagalvoju kad mano leliukas uzauges netures kur zaisti...net nezinau kaip reikia kovoti su tokia problema...

    Doviliuke

  4. 4

    na man toki dalika teko matyti kad ten pridaro katinai ir sunys tai sia vasara keite smeli ir sankti padare tai vaikai patys pazaide uzdenge ir tvarka.

    mamyciuke

  5. 3

    cia jau kazkas ziauraus :))) bet miestuose taip buna, ateina katinas ir pakakoja :)))))
    musu smelio deze sode tai kazkaip neateina svetimi katinai kakot :))) o saviskis net neina prie smelio dezes,nesu radus jokio kakio :))))

    Milana69

  6. 3

    as tai savo vaika neleidziu i kiemo smelio deze.Mes turim soda i kuri daznai vaiziuojam ir vyras padare vaikui savo smelio deze,nupirko svaru smeliuka ir padare dangti uzdaryt smeli kada vaikas nezaidzia kad niekas ten nieko nedarytu.

    Natali21

  7. 3

    na man paciai teko sudrausmint ne viena zmogu,kuris paleides suniuka,jei ner vaiku,lekia i smelio deze ir kapstosi.Taip pat teko sudrausminti kai kuriuos vaikus,kurie jau nezaidzia smelio dezeje,kad kates smeliuka keicai tiesiog smelio dezeje-"bloga" smeli ispila vienam kampe,o gero prisikasi is kito kampo

    Aureluze

  8. 2

    Man tai baisu. Kaip kaikurie darzeliai negali pasirupyt tokiais dalikais, kad padaryt smelio dezem dankcius. As manu kad turetu gaut nuobaudas uz tai. As dyrbu vaiku darzeli ir ten uzdengia visada dezes kad neprimystu , o va maniske kur eina tai tikra betvarke nei dezes ,nei tvoros nesutvarkytos. Kaip sakoma" prachadnoi dvor".

    kristulele

  9. 2

    Manau, labai nehigieniska vaikuciams zaisti tenkur suniukai laksto ir daro savo reikalus... Bet juk neimanoma apsaugoti. Sunu seimininkai turetu labiau rupintis.

    Indruke

  10. 2

    tai nera gerai, bet laukiniu katinu ar sunu nesudrausminsi. pikta darosi tuomet, kai buto gyventojai iseina su savo augintiniais ir leidzia jiems bet kur daryt, o po to nesurenka :/

    vykute