• 26ats.

    Moterų sterilizacija. Jūs už ar prieš? Kokiu atveju darytumėte?

    Turiu pazistama drauge, kuri laukiasi ketvirtojo vaikiuko ir nori kad po gimdymo daktarai jai uzristu si reikaliuka, kitaip tariant, sterilizuotu, nes ji daugiau vaiku neplanuoja tureti...Ka jus apie tai manote?Ar ji nepasigailetu taip pasielgusi? Man rodos, Lietuvoje tokiu dalyku nedaro, o gal as klystu?!

    PearlMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    manau reikia tas moteris sterilizuoti kurios gimdo ir palieka vaikus vaiku namuose ar ismeta i siuksledezes. nu o dangeo8 atveji kuri papasakojai tai aisku jei ji daugiau nenori ir daugiau kaip keturiu vaikuciu negales islaikyti tai kodel gi ne "neuzsirisus"

    cindy

  2. 4

    as uz, tokais kurios gimdo, ir paskui, tik pasiema pinigus geria, o vaiku nepriziuri,kitos isviso numeta i siuklynus, nuzudo:((((((kitos gimdo ir atiduoda i vaiku namus, tai kam tokei leisti isviso gimdyti???gal jei butu sterilizacija, mazetu paliktu vaikuciu:((

    ievutek

  3. 4

    Nežinau iki ko mane turėtų prievsti gyvenimas, kad aš pati ją daryčiausi, bet sterilizacija, mano nuomoe, yra būtina tokioms motinoms, apie kurias jau čia buvo rašyta - alkocholikėms, narkomanėms, protiškai atsilikusioms.

    Renata_

  4. 3

    jeigu tai savo noru tai esu uz:)siaip manau turetu daryti ir tokiom kurios gimdo tik del pasalpu ir jas prageria...

    Doviliuke

  5. 3

    Sutinku su daugelio nuomone, kad tokias "moteris" reikia sterilizuoti, kurios gimdo tik dėl pinigų... Man net liežuvis neapsiverčia jas vadinti "moterimis". Tikrai, ar tavo draugė vėliau nepasigailės? Ir kaip shelsi sakė, negi ji nemoka apsisaugoti? O pati tokiam dalykui niekada nesiryžčiau...

    Irma

  6. 3

    Vat vat būtent tas motinas kurios gimdo vieną po kito ir visai nesirūpina paskui vaikais savo,geria ar narkošinasi.Va tokias tai siūlyčiau sterilizuot.Pati manu taip nesielgčiau,bet ką gali žinot nebuvus tokioj situacijoj.na taip keturi vaikai gal jau ir gana.Bet gal kažkaip kitaip galima išspręst tai.O jei dar vėliau mirk gyvenk užsimanys vaikiuko dar;)))Na nežinau tikrai tuo atveju kaip elgčiausi,bet nemanau,kad prašyčiau sterilizacijos.

    Vilmiene

  7. 3

    as nelabai suprantu tavo tos drauges,ar butina po kiekvieno karto pastot?ar nera kitu budu apsisaugot nuo niestumo?aisku ziurint kiek jai metu,taciau jei jauna dar gali ateity ir pasigailett kad taip su savim pasielge juk nzn kaip pasisuks gyvenimas

    sheelsi

  8. 3

    As pazistu viena moteri,kuri yra sterilizuota.19 metu ji turejo sunkia avarija,po kurios liko invalide.Smegenys irgi liko traumuoti.Jai 43 metai,bet ji liko 10 metu mergaites lygyje.O su vyrais noriai bendrauja.

    vilem

  9. 3

    Pritariu Danges drauges sprendimui. Sveiko proto moteris pati planuoja savo gyvenima. Vyrams tai kas.....
    O asocialias butina sterilizuot.

    Linute39

  10. 3

    jei jos tokia nuomone,tai tegul.As savo atevju nezzinau ar taip pasielgciau,bet sterilizuoti motinas pijokes butinai siulyciau,kurios nepriziuri vaiku atiduoda i vaiku namus,arba valkiojasi gatveje vaikai,o mamos geria....mano gydytojas turejo tokia paciente gerai zinoma visiems bet neviesinsiu pavardes,sako kiek gali ji gimdyti vaiku,sako taip ir kyla noras jai nieko nesakant ideti spirale uz dyka:)

    dzionike