Atsakymai

  1. 4
  2. 3
  3. 3

    dare,niekas neispejo jog net is vakaro negalima privalgyti,sake tik kad ryte nevalgyciau,po to testo buvo pakiles cukrus kraujyje,gulde i ligonine.Gulejau trys paras-nes ligonineje nei sykio nebuvo padidejas cukrus,poto taip pat niekad nebuvo padideja.Dabar tai zinociau,jog darant cukraus testa negalima nuo 18val.valgyti,pasiulyciau visoms pries darant cukraus testa nevalgyti is vakaro

    Aureluze

  4. 3

    kai laukiausi neteko,bet šiaip yra tekę,po kelių sekundžiu visa gliukozė iškeliavo lauk,feee....kai prisimenu:)

    emiliukas

  5. 2

    Man per visus nėštumus darė profilaktiškai. Na, man tai nėra labai jau šlykštus tas gliukozės skonis.

    trejetukas

  6. 2

    uoj skaudus prisiminimas :D as isvis vemiau visa nestuma, o dar tas tyrimas.. feee.. atsimenu kai ejau ta tyrima darytis,laikiau maisiuka rankose, per prievarta isgeriau ta gliukoze :D ejau namo ir staiga.... viskas sukilo... supykino laaaabai, nubegau uz namu pasislepiau ir viska is... tai va jjau antra kart nedariau to tyrimo, o sako jei isvemi tai reik per nauja daryt.. as niekam nieko nesakiau ir viskas buvo gerai..

    kristale

  7. 2

    Man tai jis nebuvo visai slykstus. Tik keista, man sake kad kaip ir privalomas tyrimas,aisku gali atsisakyt jo, pries pora metu kai pirmo laukiausi dare,dabar vel,o kitos mamos net ir nezino apie toki tyrima nieko.

    gitaniux

  8. 2

    aha darė, ir gliukozę teko gert, fu:( net dabar nupurto;(
    tas tyrimas vadinasi- gliukozės tolerancijos tyrimas

    pupa34

  9. 2
  10. 1