Atsakymai

  1. 5

    Daznokai ir as ir man :)))

    Mazute

  2. 4

    niekada,jis man skambina...

    daina

  3. 4

    i savaite 2-3 kartus :)

    cindy

  4. 3

    gan daznai, bet dar dazniau jis man skambina.

    mamyciuke

  5. 3

    na dazniau susirasom sms,bet susiskambinam tais atvejais kai jau skubiau reikia,arba rasyt tingim :) bet nesvarbu ar rasomes ar skambinames vistiek vienas kitam pasakome kad mylim :)))

    masiniuke

  6. 3
  7. 3

    Netrukdau tokiais meilikavimais, nes kartais gali pataikyt netinkamu momentu paskambinti, tai gali ir sau ir jaum nuotaiką sugadinti. Įsivaizduokit, kad skambinu, o vyras tuo metu kokiam susirinkime sėdi, ragelio negali pakelti, vis atmetinėja. Tai ir noras praeis meilintis:)))
    Aš tai retai vyrui paskambinu, nes turiu namie daug darbo tiek su dukryte, tiek namų ruošos ir apie mob. telefoną dažnai pamirštu, kad reikia kartu nešiotis. O ir skambinu tik būtiniausiais atvejais. Dažniau vyras, laisvą minutę parašo sms su bučinukais:) Arba pats paskambina. Juk aš jam galiu sutrukdyti dirbti valstybės naudai, o jis man ne:)

    elegancija

  8. 3

    Zinoma, stengiuosi netrukdyti,kai zinau,kad bus uzsiemes. Bet siaip mes vienas kitam daznai paskambinam. Pvz. tik isejes vyriskis i darba uz pusvalandzio paskambina ir pasako:- as taves jau pasiilgau..
    Argi tai ne miela? :)

    Linute39

  9. 2

    O mano vyras neatsako i tokias zinutes. Grizta is darbo ir sako, ko nesamones rasineji, kam pinigus metai. Tai ir nerasau..

    Jorkaile

  10. 2

    aisku,jei neskambinu tai bent sms parasau :) jis manau islepytas nuo tos meiles,jis labiau mylimas negu as :D

    coliukexxxx