Atsakymai

  1. 3

    Šios procedūros metu gydytojas paprastai nuskausmina gimdos kaklelį vietine nejautra, o po to paima mėginį tyrimams. Procedūra gali sukelti spazmus arba skausmą ir lengvą kraujavimą po procedūros, bet nereikėtų dėl to nerimauti, tai yra normalu.

    almyte7

  2. 2

    Pazystamai dare. Sake neskausminga. Tik po to apie 6 savaites tepliojosi, panasiai kaip po gimdymo, tik daug maziau. Kas savaite vaziavo apziurai, viskas buvo gerai :)

    Erika_P

  3. 2

    manu neskauda juk seis laikais viska nuskausmina.

    mamyciuke

  4. 1

    kiek girdejau tai nelaiba skausminga

    kazenka

  5. 1

    Sveika, galiu pasakyti nereikia jokiu nuskausminamuju arba jus mulkina totaliai, kad dar pinigus uz nuskausminima susimoketumet, man dare ir pasake gimdos kaklelis yra nejautrus, jis nereaguoja ir apie skausma negali buti net kalbos, nieko nejutau is tikro nieko ten net neskaudejo, ir rimtai cia vejai kazkokie apie tuos skausmus

    Anonimas

  6. 1

    NESKAUSMINGA NIEKO BLOGO IR BAISAUS JOKIOS NARKOZES,,KAS PER NESAMONES RASINEJAMA.....

    Anonimas

  7. 1

    nera dare..bet zinau,kad jausmas nera malonus,,ir mazdaug viska jauti

    ingrandr

  8. 1

    na bent jau man darys del to, kad padarius onkocitologini tyrima rado zymiu pakitimu...

    Cobrike

  9. 1

    as manau kad visada, vis vien procedara tokioj jautrioj vietoj negali buti be. man dare pries keleta metu vilniuj antakalni. Manes siaip net neklause, ar noriu nuskausminamu ar ne, iskart pasake, kad nuskausmins.

    titina

  10. 1

    Na aciu nors tiek paguodei... Ar visada nuskausmina? Nes teko skaityt, kad nenuskausmina :( Beje kur dareisi? Man darys Kauno klinikose

    Cobrike