• 22ats.

    Ar girdėjot apie drėgnų servetėlių šildytuvą?

    Mačiau internete, kad yra parduodamas toks aparatas, į kurį idedamas visas drėgnų servetėlių pokelis ir jis kažkiek sušildomas, o vėliau palaikoma pakuotės temperatūra, kad prisireikus nuvalyti vaikui užpakaliuką, tai būtų galima padaryti šiltom servetėlėm. Ką jūs manot apie tai?

    elegancijaKosmetikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    visai nieko dalykelis butu!

    cindy

  2. 4

    na musu mazius ir gime sausi, bet kazkaip net nepasigadom tokio daikto kaip serveteliu sildytuvo... manau tai nera jau tok butinas prietaisas...:)))

    poolman

  3. 4

    na 20C tai tikrai gan salta naujagymiui. aisku daugelis sildo mikrobangineje, ka as irgi darydavau su vyresniais, bet tai toli grazu ne tas pat, tas daikciukas tai labai patogus ypac jeigu nakti, ar vakare reikai, tad nereikia lakstyt i virtuve.. bet aisku tai galima leist va kaip dovane, siaip tai nera butinybe.. kita vertus kai mano vyriausias gime net dregnu serveteliu nebuvo, o gi uzaugo.. bet tai puikus dienu konfortas auginant vaikucius..

    gertruda

  4. 4

    as savo panelei turejau.. nuostabus dakciukas, ypac man buvo kadangi mano mergaite gime sausio pabaigoje, tad be galo priverte.. isigyjimo istorija buvo komplikuota, nes vazinejom po europa kai laukiausia, tad vokietijoje pamaciau, bet kainavo per 20euru, tad vyras kniauke: "kam reikia, pasisildysi mikrobangineja", bet tai ne tas pats patogumas, tad kai drauge pries mano dukrytes kraiteles svente vyko i vokietija ir klause ka vaikui parvest, tad uzsiprasiau kaip doavnele, vyras tada negalejo niurnet, kad niekalas brangiai kainuoja.. po to ir paciam patiko..

    gertruda

  5. 3

    Girdėti tai dar neteko, bet manau puikus daalykas mano mažoji kaip gime gruodi tai buvo šalta ir toks šildytuvas tikrai būtų pravertes. Nes juk nakti neneši plauti o servetele irgi buvo vėsi:(

    mamyciuke

  6. 3

    O man atrodo,kad tai nereikalingas daiktas.Na,bet turbut,jei tureciau,gal ir girciau;)
    Kol dar maziukas buvo lelius,pries valydama uzpakaliuka,tarp delnu pasildydavau.Nors pas mus ir taip labai silta buvo.

    rimrem

  7. 3

    Hm, aš mačiau, kad dabar parduoda už 50 Lt. Gal todėl kad naudotas? Bet man atrodo, kad nėra jau tokia butinybė, nes kambary juk temperatūra vis tiek virš 20 laipsnių ir nebus jau tokios šaltos servetėlės. O dar, galima paprasčiausiai palikti jas ant radijatoriaus, ir bus tas pats efektas, nieko nekainuojantis.

    elegancija

  8. 2

    hm..pirma karta girdziu apie tai..bet man nera butinas dalykas..tik bereikalingi lt svaistymai..,aisku,kas neturi lt kur deti gali pirkti

    ingrandr

  9. 2

    na prie radiatoriaus jos paprasciausiai greitai isdziutu, o siaip tas apratas islaiko apie 32-34c temperatura, na zodziu artima kuno todel vaikui nesukelia diskanforto, nes as vakare maudydavau, o ryte visa kuneli tom servetelem valydavau.as vyresniems vaikasm tai mikrobangineje, negi sito niekas nedarote? as pagavau ideja is lektuvo, nes lektuvuose visada pries valgi pasildytas ir rankom valytis duoda.. .

    gertruda

  10. 2

    nea nieko panasaus nesu girdejusi

    ingrandr