• 18ats.

    Vaiko blogas apetitas. Gal zinot, kas galetu kelti apetita?

    yra klausimelis del gelezies ir apetito, bet neradau, kas gali kelti vaikui apetita, valgo labai mazai mano dukra 1-2 kartus i diena ir tai labai mazai, gal zinot kas galetu kelti apetita?

    dzionike2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    apetita kelia vitaminas C vadinasi CEVIKAP vaikiskas lasiukai. O geriausiai tai obuoliukas arba jų sultys bet naturalios namines. Mano maergytė ir nevalgo tai kasdien spaudžiu oboliuko sulčiu taip visokiu sulciu naminiu duodu nuo vasaros prisispaudus serbentu agrastu na visokiu.

    mamyciuke

  2. 2

    Vitaminas c pakelia apetita

    ruta26

  3. 2

    Jai kartais vaikas nevalgo, duodu atsigerti silpno alaus, truputį aišku. Padeda. Stengiuos chemijos nekišti vaikui visokiu neaiškių vitaminų ir taip toliau..

    Gyčio_tėte

  4. 2

    mano dukrai virs 3 metu,seniau nebuvo tokiu problemu,bet dabar jau keli menesiai pasikapsto ir viskas c vitamina pastoviai geriam,skundesi,kad pilveli skauda,galvojau kirminai,nu bet gerem nesenai nuo kirminu profilaktiskai kaip kiekviena rudeni.teks nueiti kraujo tyrimus dar padaryti.

    dzionike

  5. 2

    Tu neparašei kiek laiko tavo vaikui.Nes šiaip tik tiek valgyti manau tikrai yra mažai.Neaišku nuo kada ir nuo ko tas apetitas sumažėjo ar ir anksčiau taip mažai valgė.Dažnai apetito pablogėjimas yra mažakraujystės požymis.Mano dukrytei 1metai ir 2mėn.Labai sunkiai kalasi dantukai,tai turim bėdų su valgymu.Dėl to ir buvo hemoglobinas nukritęs.Vartojom Feroglobiną-apetitas tada dar pamažėjo,pakietėjo viduriukai,tai mergaitė pradėjo visai mažai valgyti.Dabar pradėjom vartoti Cevikapą ir žuvų taukus ryte ant tuščio skranduko.Atrodo apetitas po truputį atsistato:)ir virškinimas pagerėjo.Dar esu girdėjusi,kad galima duoti vaikui vitaminų,kurių sudėtyje yra lizino-jis skatina apetitą.

    Vilmiene

  6. 2

    tai vaikas valgo tiek kiek jis nori ir matomai jam sito pakanka

    ingrandr

  7. 2

    labai gerai Cevicap tai vit c lašiukai, mano dukrai labai padeda, jei tik neturi apetito duodu po 8 lašiukus 1 kartą dienoje

    pupa34

  8. 1

    maniskio ir labai blogas apetitas,laukiu,kada uzsimanys valgyt,nes biski nervina,kai isverdi ir nieko nevalgo,ant skysciu gyvas

    ruta26

  9. 1

    Vitaminai, aktyvus judėjimas gryname ore... Daugiau nežinua net...Nuo vaiko l. prikluaso...

    Dziungarija

  10. 1