• 16ats.

    Traskuciai. 2 m. vaikas labai nori traškučių ir rėkia parduotuvėje, kaip elgtis?

    Mano berniukui 2 metukai ir jis kasdien praso trasuciu. O kai nueinam i parduotuve, tai isvis susitvarkyti neina, meta pakelius i vezima ir pradeda rekti. Aisku, as ju neperku ir nenoriu pirkti, nes zinau, kad tai nesveika. O vaikas ant manes pyksta. Ka daryti?

    Simonuliux2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    man atrodo nieko nepadarysi jis vistiek ju nores, pabandyk iskepti namie bulviu traskucius gal vaikuciui patiks vis sveikiau nei pirktiniai!

    cindy

  2. 4

    Seip manau kad patys ji pripratinot prie sio nuodo ypatingai maziems skarandukams,jei pirkdavot ir duodavot todel jis ir nori panasiai ir su visokiom kolom buna,jei nebutumet dave nebutu zinojes kas cia per daigtas ir dabar nebutu problemu

    sheelsi

  3. 3

    gali nupirkti nors 1kart i savaite.bet galetum ir pati iskepti namie.

    deimantina

  4. 3

    Šiuo atvėju patarčiau kurį laiką nevesti vaiko i parduotuve. Ir jų traškučių visai atsisakyti. Nes jau seniai kalbama, kad į traškučius deda specialaii tokią medžiagą,kad žmogus jų visada nori. Tai pamastykime logiškai sveiku protu. Tikrai yra geru skanių ir daug vertingų produktų,kurie gali pakeisti trašučius.

    Deimax

  5. 2

    as darau pati mikrobangineja.. supjaustai plonai bulve ir gerai nuplauni vandenyje.. tada siek tiek aliejumi istepi mikrobangines padekla ir sudedi bulves. Prieskoniu pagal skoni. Pas mane kepa apie 6 minutes, bet cia nuo mikrobagine priklauos, na tiesiog prazioje stebek kol pagels.. Geriau tinka baltos bulves. Tad cia maziau reibalu..

    gertruda

  6. 2

    Pirmiausia reikejo pagalvot kai patys valgot, kad ir vaikas nores o kai paragauja ir prasideda viskas. As kai neperku, niekad dar saviskiui nedaviau (mum sausi 2 m) , tai nera del to problemu. O dabar manau reikia patiem ju prie vaiko nevalgyt, i parduotuve jei einat, tai aplenkt tas lentynas. Aisku kada pamatys nores, na tai retsykiais suvalgys.

    gitaniux

  7. 2

    kazkaip bandyk paveikt vaika, kad jei valgys traskucius kas nors atsitiks arba bus panasus i koki nors stora stora dede,kur nors kokiam zurnale parodyk, na neuztenka tokio amziaus vaikui pasakyti negalima,jis jauciasi nuskriaustas,nes mato galbut kad kiti valgo,ir galvoja kodel jis negali,kodel jis turi buti nuskriaustas kitiem galima o jam ne, visad reikia paaiskinti kodel negalima, kas bus jei to ar ano nores ir valgys...
    bent jau as taip manau...

    mes asmeniskai traskuciu visai neperkame ir nevalgome, nebent sveciuose kas pavaisina :)))) ir tai keleta, ir kai vaikutis paaugs irgi bandysiu nuteikt pries traskucius,nors mum 1.5m po kol kas dar nera problemu noriu to ar ano, nekelia isteriju,aisku turi savu noru ir parodo, bet po kol kas susikalbame graziuoju...

    Milana69

  8. 2

    Pritariu Deimax.
    Du metukai tai nera tiek daug, kad nebegaletumet susitvarkyti. Paprasciausiai niekada ju nepirkciau ir vaikas su tuo susitaikys. O jei 'svenciu' proga vel nupirksit - bus pasaka be galo.

    Linute39

  9. 1

    na gal pabandykit traskucius pakeisti i koki kita skanesta..?

    daina

  10. 1

    as nepirkciau ir i ta sku=yriu su vaiku neuzsukciau.

    juratele