• 16ats.

    Kaip jus elgtumetes, jei istekejusi moteris, kuri su jumis nebendrauja, imtu maloniai kalbinti jusu vyra?

    Jus gyvenat uzsieni ir gyvenat 4 kambariu dideliame name esat jus, vyras ir vaikutis, kadangi jums perbrangu moketi, jus duodat skelbima, kad isnuomojama dar du kambariai, ateina tokia pati triju asmenu seima, apsigyvena ir po metu gyvenimo seimos tvirtai susigincija ir kas belieka - tik issiskirstyti. Ana seima ima ir iseina. Po metu nekalbejimo ir bendravimo, is tos seimos, kur isejo (vadinkim numeriu 1)(o pirma seima nr 2), moteris, pradeda sveikintis ir sypsotis antros seimos vyriskui. Kaip jus elgtumetes, ka sakytumet tai moteriai? (eidama gatve ji nepazista ,o kai sedi parduotuvej prie kasos, tai sypsosi ir kalbina vyriski is antros seimos!

    lijana2Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Oi aš esu pavydi jai matau kad mano šeimai geresia pavojus tai tai moteriškei akis taip išdraskyčiau kad ji jokiam vyriškui daugiau nebenorėtų šypsotis parodyčiau jai jos vietą.

    mamyciuke

  2. 2

    sakau tiesiai sviesiai,paleistuviu buvo ir bus. as pavyzdziui uzmusciau ta merga :). nu nezinau,bet mano seimos neskirtu niekas. tai kaip as susipazinau su savo gyvenimu(vyru) ir rasinejo jo pazystamos,apie mane netgi stume jam,kad as ten jam per prasta geresnes reik, akis ne vienai kabinau,bet dabar gerai jau viskas, niekas nelenda i akis. nors nezine kaip uz akiu :) tau patarciau paaiskint gyvenima..arba vyras kaip ja pamato tegu persikreipa i kita puse :) tiktai netylek:) nes tokios tik ir iesko progos kaip isskirt zmones:)

    coliukexxxx

  3. 2

    tai gal jai vienodai jos tas vyras ir bando vylioti arba gal ji nori kad tu pradetum koliotis ar panasei.nes as nesuprantu tada.jei kaip kartu su vyru apsipirkineji tai galetu paklausti kaip sekasi ir panasei,o ne kaip vyras vienas be taes apsipirkineja

    deimantina

  4. 2

    Tai jeigu kalbasi tik su vyru, tai gal pykčio priežastis ir išsiskyrimas, ir buvo konfliktas su to vyro moterimi. Gal reikia tai moteriai ieškoti priežasčių, kodėl ji (pardavėja) su ja nekalba, o su vyru kalbasi? Šioje istorijoje neįtariu jokios neištikimybės. Be to, gal ir su vyru reikia pasikalbėti, kodėl jis su ja kalbasi, jeigu jau buvo susipykę. O gal vyras visai dėl nieko ant jos nepyksta, tai kodėl negali bendrauti?

    elegancija

  5. 2

    O as jei manyciau, kad jei ta kasininke flirtuoja, tai vyrui sakyciau, kad nebeitu prie tos kasos, arba is vis apsipirkinetume kitoje parduotuveje. Man buvo taip, kad vyro buvusi galima sakyti meiluze (na mes tada nebuvome pazystami, bet jis man pasipasakojo apie savo praeity) yra baro savininke i kuri mes daznai eidavome ir ji su juo visada bendraudavo, na man nepatikdavo net kai kalbasi su ja o viena karta mano vyrui ji atsisedo ant keliu, mes dar nebuvome susituoke, bet man vis tiek labai nepatiko, tai nuo to laiko daugiau sakiau nebeeisiu ten nei as nei jis ir dabar jau metus su puse ten nebuvome ir jos nesusitinkame. Ir as labai dziaugiuosi :)) buvo mintis jam vel ten kada nuvaziuoti, bet as nezinau, nelabai noreciau. Nei bent pasimaivymui :))) bet del to manau butu kvaila :)

    Erika_P

  6. 2

    tavo situacijoj ir as pykciau, kai kalbasi ne prie manes, bet del to akiu nedraskyciau. paprasciausiai pasikalbeciau su vyru. paklausciau ko ji norejo ir tiek. juk negali uzdrausti vyrui bendrauti, jei jis to nori. jei nores nueis i kaire ir tu to net nesuzinosi. mano nuomone, tu per anksti darai klaidingas isvadas

    ausra2

  7. 2

    turejau pazistama varianta,nieko nepakeisi tegul sypsosi kai kvailele ir flirtuoja,jai didziausias smugis butu jei vyras atsautu ko cia sypsais taip kvailai ir butu su ja saltas:)ji issivaiduoja labai save gal grazuole?:)

    dzionike

  8. 2

    kaip as bunu su vyru kartu tai ta moterele praeina pro sali ir ne burbur,o kaip as bunu truputi toliau o vyras perka nes ji prie kasos sedi tai ji issisiepus klausineja,o mano brangusis tipo kaip is mandagumo jai atsako.atsiprasau bet nusikeikt tik galima.ta moterele turi vyra,vaika 5metu.apie maniskio nuviliojima nera ne kalbos,tik va negaliu pakest tokiu zmoniu veidmainiu,isverstaskuriu.i akis sypsosi o uz akiu loja.,

    lijana2

  9. 2

    Nelabai supratau, ko pkti ant tos moters, kuri kalbina. Jeigu flirtuoja akivaizdžiai ir yra tikimybė, kad nuvilios vyrą, tada galima nervintis. O šiaip, juk visą gyvenimą nepyksi, reikia taikytis, atleisti, pamiršti buvusias nuoskaudas. Juk paskutiniu metu jau nebūnat kartu, negyvenat. Reikia pamiršti visas nuoskaudas ir gyventi toliau, nelaikyti pykčio širdy. O jeigu ir pakalbina, tai gi nereikia kartu kavos gerti ar į svečius kviestis. Kol kas nematau jokios tragedijos, arba gerai nesupratau situacijos paaiškinimo.

    elegancija

  10. 2

    O ka tu manai reiketu pasakyti tai moteriai?
    Kaip supratau vyriskis jau uzimtas - su seima, tai su juo, manau, reikia pirmiausiai pasneketi.
    O del ko susipykot?

    Mute911