Atsakymai

  1. 7

    Jetau,kokia baisi situacija,tikrai tokiu momentu trūksta žodžių...Užuojauta tavo draugei,laikas gydo visas žaizdas....

    debesėlis

  2. 6

    saubas :(((( suprantu koks skausmas.man teko daruge nuraminti.ji laukesi dvinuku.visada buk salia palaikyk moraliskai,negailek apkabinimu .stiprybes jai ir didziules istvermes.

    deimantina

  3. 6

    dieve jau cia net nera zodziu kaip paguost! tik moraliskai palaikyti, stiprybes jei ir istvermes!

    cindy

  4. 5

    o dieve kaip baisukai tik perskaiciau akis uzpludo asaros,pati nezinociau ka pasakyt,bet nemanau kad tokia akimirka zodziai pades,jie gali tik dar labiau viska paastrint,svarbiausia buti salia manau yra svarbu kad jaustus ji ne viena,o visa kita vyks savaime....

    sheelsi

  5. 5

    aciu mergaite, as irgi va baigineju apruot savo namu uki ir vaziuoju iki ligonines.. jau per 4cm kaklelis prasiveres tad gavo apiduraline, tad nors maziau fizinio skausma kada ir psichologinio uztenka.. gaila taip visu laukta mergyte.. jos pirma ir jei jau 38 metai.. ...

    gertruda

  6. 5

    O siaube čia jau jokie žodžie nepadės leisk asaroms lietis ir buk su ja nepalik vienos bukkiek galima ilgiau.

    mamyciuke

  7. 5

    ir man trūksta žodžių... tiesiog net kvapą užėmė skaitant klausimą. Manau labai gailėti ir guosti neverta, nebent ji pati to norės, nes labai didelis ir ilgas gailėjimasis tokio žmogaus sunkiau padeda užgyti žaizdoms.

    elegancija

  8. 5

    o siaubas :( sunku kaska pasakyt.. as tiesiog turbut buciau salia ir savo buvimu ja palaikyciau..sakyciau, kad viskas su laiku praeis, kad visko gyvenime buna.. gero ir blogo..

    kristale

  9. 5

    cia zodziai bejegiai... laikyk ja , negailek apkabinimu, ir leisk issiverkti....

    gedre

  10. 4

    siurpuliukai net eina per kuna... :( tikrai liudna zinia,net neisivaizduoju kokiais zodziais ir kaip reiktu paguosti...tokioj situacijoj reikia ir tinkamus zodzius pasakyt kad dar labiau nesujaudint ir nesunervint drauges,bet palaikymo tikrai reikia,o cia pirmasis vaikiukas taip nepasiseke? :(((tikrai nuosirdziausiai uzjauciu.

    masiniuke