• 17ats.

    Labai nepatogus dalykas, kad negalima funkcija, kuri leistų redaguoti savo žinutę ir taip pat labai nėra patogu, kad galima atsakyti, tik į pirmą žinutę.

    eliliukKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mamanijos administratorė yra Ieva. Gali paprašyti jos nuomonės šiuo klausimu. Jeigu neklystu, tai jau tokia mintis buvo iškelta dėl redagavimo galimybės, bet kol kas nebuvo priimta kaip pagrindas. Teisingai parašė Erika, nes čia atsakymai turi būti pateikiami į klausimus, o ne diskutuojami (nors dažnai taip daroma). Kartais administratoriai atsakymus pakoreguoja, netinkamus ištrina, tai kad čia yra šiek tiek kitokia atsakymo pateikimo idėja.

    elegancija

  2. 3

    Kiek as supratau skaiciusi taisyklese tai cia nera galima susirasineti klausimu kategorijoje, uz susirasinejima klausimuose neduodami taskai. Susirasineti tarpusavyje galima forume (ne prie klausimu) arba asmeninemis zinutemis. O atsakymu negalima redaguoti del to, kad klausimas nebutu visiskai pakeistas. Pvz. klausima is gero pakeiti blogu o taskai jau lieka kaip uz gera. Na pvz man gerai yra ir taip, del tu klaidu nera del ko mamytems nerimauti ar pykti, visiems pasitaiko. O del bendravimo atsakinejant i klausimus tai galima skaitant viska is eiles ir suprasi kuri kuriai atsake :)

    Erika_P

  3. 3

    labai aiškus klausimas:)man taip pat trūksta šios funkcijos,kai norisi atrašyti vienam asmeniui išeina,kad visiems atsakai:)

    emiliukas

  4. 3

    Čia yra mamanija ir čia savos taisyklės. O kodėl turi būti supermama.lt pavyzdys šiam forumui? Gal imkim mamaniją kaip pavyzdį. Aišku, trūkumų visur yra ir pasitaiko, jos yra taisomos, paisoma ir mūsų, narių, nuomonės. Jau kartą šis forumas pasikeitė ir, manau, toliau bus tobulinamas. Juk tam ir yra forumų įvairovė, kad galėtų patys atsirinkti, kur kam patogiau bendrauti ir ten ir pasilikti. Pvz., mamanijoje yra dovanėlės, kurias gali gauti surinkus taškelius, o kituose forumuose to nėra. Aišku, redagavimo galimybė reikalinga, ypač klaidų taisyme, bet jeigu aš sugalvosiu savo atsakymą pakeisti iš esmės negu buvau pirma parašiusi? Ar taip kituose forumuose nedaroma?

    elegancija

  5. 2

    Sveikos, mamytes,

    na, Erika_P visiškai teisi, ir galiu tik pridurti, kad mes nesiekiame mamanijos padaryti forumu. Tai yra KLAUSIMAI-ATSAKYMAI, tai reiškia, kad jei yra užduodamas klausimas, turi būti parašomi tik naudingi atsakymai į jį. O taškai yra kaip atlygis už pasidalinimą žiniomis. Neleidžiame redaguoti dėl papastos priežasties, kad nebūtų pakeičiami faktai ir pan.

    Kadangi susirašinėti atsakymuose draudėme ir draudžiame, narių pageidavimu atsirado "Pokalbių kambarys". Mielai kviečiame užsukti į jį.

    Dėl patobulinimų, be abejo, jau planuojame kelis, bet kol kas neišduosiu;)

    AdminIeva

  6. 2

    tai aš nieko nelyginu ir neteikiu kaip pvz.,bet daugelis forumų turi redagavimo galimybę ir atsakymo,na tarkim ir toj pačioj klase.lt ar dar kokiam kitam...Redagavimo galimybė veikia tik tam tikrą laiką...negalima žinučių taisyti kurias prieš mėn. parašei,manau gal tik kokią val tai gali daryti...bet nemanau,kad kas visą esmę yra keitę kada

    eliliuk

  7. 2

    šiap tai manau,kad į až rašomi dalykai su tema nesusiję

    eliliuk

  8. 2

    na be ryšio...tada diskusija nevyksta...tik padrikos mintys dažniausiai,na eikit į sm ir pažiurėkit kaip ten viskas,jei yra diskusija,taitu ten gali keliems žmonėms vienu kartu toje temoje atsakyti...o čia ne
    na prašom pvz...pasižiurėkit kaip kitur http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=341797

    eliliuk

  9. 2

    nea man vistiek nedaeina kaip tu nori atsakyt, va parasiai cia, jei ka nori tai rasai asmeniskai. ko tau truksta ?

    kristale

  10. 2

    kiek pastebejau administracija redaguoja tik pati klausima o atsakymai ir lieka su klaidom jei jas padaro,seip butu gerai jei galima butu redaguot atsakyma...beto nesupratau kaip tai tik y pirma zinute galima atsakyt??

    sheelsi