• 30ats.

    Kaip kreipiatės forume "Tu" ar "Jūs"?

    kaip manote, ar yra mandagu ir priimtina netgi forume, kai žmonės nepažinodam vienas kito, labai familiariai kreipiasi tu? Kaip tai vertinate?

    eliliukKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as kreipiuosi slapyvardziu, o siaip tai kreipciaus tu , as tik i vyresnius kreipiuosi jus!

    cindy

  2. 4

    pagrinde forume visos mamytes kreipiasi slapyvardziu.o jei taip butu kad kreiptusi TU tai visai nesupykciau :) nematau tame problemos :)

    deimantina

  3. 4

    Manau,kad čia mes visos lygios ir nėra būtinybės kreiptis į kurią nors - Jūs. Nenorėčiau,kurią nors įžeisti besikreipdama - Tu, stengiuosi iš viso nevartoti jokių įvardžių, bet jei kuri mamytė pageidauja, tikrai nesunku parašyti žodelį - Jūs :))))

    almyte7

  4. 4

    gyvenime vyriasniam uz save ar nepazystamam visada sakau jus, o kai jau gaunu "leidima vadinti tu" dar ilgai lezuvis neapsivercia tujinti, nors man asmeniskai nepatinkai kai man sako jus, as tada jauciuosi kaip kokia penkiasdesimtmete, ir man mieliau kai sako tu, nesvarbu tai draugas ar siaip nepazystamas tada as jauciuosi savimi, iki jus as dar nesubrendau turbut, nes tai mane musa is veziu:)))

    erika1984

  5. 3

    Tai as suprantu apie ka cia kalba :) tik as taip palyginau. Na labai jau atsiprasau ka sunervinau tuindama.

    Erika_P

  6. 3

    mamyčiuk..bet tai ne visos stengiasi būti mandagios ir taktiškos

    eliliuk

  7. 3

    Na tai čia visos mamos kreipiasi slapyvardžiais , o jai it tu tai nelabai supykčiau iš skubėjimo visko pasitaiko:))) niekada dėl to nedarau tragedijos. Bet pati stengiuosi kreiptis mandagiai

    mamyciuke

  8. 3

    man asmeniskai tai ne priimta,nepatinka kreiptis i zmogu kurio nepazistu - TU arba atvirksciai,kad i mane taip kreiptusi.Manau jog kreiptis-TU galima tik tada jei zmogus su kuriuo palaikai pokalbi su tuo sutinka.....

    anonimas22

  9. 3

    na butent siame forume mamytes viena i kita kreipiasi slapyvardziu, retai kada pasitaiko kreipiniu tu...man tas Jus kreipinys labaiu tinka kreiptis jau i garbaus amziaus zmones ir man nepatinka kai i mane kreipiasi Jus nesvarbu ar forume ar realiame gyvenime.

    Benikiux

  10. 2

    na tarp musu yra ir vyresniu mamyciu, tai joms stengiuosi rasyti jus :) bet kartais uzsirasai ir pavartoji tu.. as net kalbedama su anyta kartais pasakau tu, paskui atsiprasau, nes tikrai kartais issprusta.. nezinau, man asmeniskai geriau kad rasytu tu :)

    kristale