Atsakymai

  1. 6

    auginu jau trečią ir visada savo vaikams linkiu paties geriausio. Auginu taip, kaip liepia mano širdis ir labai pakeisti ko nors negaliu ir neįsivaizduoju. Daug domiuosi vaikų psichologija, auginimo būdais ir bandau pritaikyti visa tai pati. Tik kadangi nesu tame profesionalė, darau klaidų ir ne visada išeina taip kaip nori. Kažko skirtingo nuo auginimo kito vaikelio tikrai nežinau, ko galėčiau nedaryti arba dryti kitaip.

    elegancija

  2. 4

    Net nezinau, atrodo gal nieko nedarysiukitaip. Maitinau pirma ilgai, daug einam i lauka, stengiuosi maitint sveikai, daug zaidziam,bunam kartu.Gal tik bandysiu maziau nervintis,nes man vis vaidenasi kad per mazai demesio skiriu, gal esu bloga mama ir t.t.

    gitaniux

  3. 4

    Maitinčiau ilgiau savo pienu nes pirmas vaikas skauda niekas ne pamokino , o taip tai manu viska dariau gerai daug stengiausi apsiskaityti ir kuo mažiau bobučių klausyti nes kiekvienos vis kitokia nuomonė ir žinok kaip čia geriau.

    mamyciuke

  4. 3

    kaip pirmaja auginau tai ismaitinau tik gerus 4men o va su anntraja galvojau bus kitaip maitinsiu ilgai.bet mazoji visai neima krutines net ir nutraukto pienuko neima.maziau lepinsiu,nes pirmoji labai lepunele ir visai nebijo manes.tai norisi kad vaikai klausytu abieju teveliu.

    deimantina

  5. 3

    As auginu jau penkta savo vaikeli.Manau,kad pirmiesiems truko mano demesio.Tiesiog neturejau laiko buti su vaikais.Dirbau ,kaip arklys ,nes reikejo vienai islaikyti seima.Vaikai labai nori mamos demesio.Galbut perdaug lepindavau,nebuvo kada mokyti darbstumo.Vaikai turi ismokti paprastu darbeliu.

    vilem

  6. 3

    na is dalies sunku pasakyti,bet manau kazka vistiek jau turedama antra vaika turetum patirties todel daug ka daytum kitaip:)

    ingrandr

  7. 3

    pilnai pritariu mamyciukui.kuo maziau klausyti bobuciu patarimu.pati auginu trecia mazyli ir viska darau savo galva.su pirmuoju jauna buvau, norejau kad krutine liktu grazi, tai maitinau tik 3 men.dabar maitinsiu tiek kiek tik pieno turesiu.

    Iraida

  8. 2

    Auginu dvi dukras, bet jei sulaukčiau trečio vaikelio tai turbut jį auklėčiau kiek kitaip. Dabar turiu daugiau žinių psichologijos srityje, ir su mergaitėms kiek lengviau bendrauju,nes baigiau ikimokyklinį ugdymą ir mokiausi jau jas turėdama..

    Deimax

  9. 2

    as nieko kitaip nedaryciau, kol kas auklejimo klaidu nepastebiu, paziuresim dar po keliu metu, kai prasides didziajai paauglyste, labiausiai bijau suklysti tada...

    neringa1981

  10. 2

    geras klausimas. auginu prma mergyte kuriai tik du metukai. net nzn ka darau ne taip. bent jau stengiuosi viska daryti tik taip kad mergytei butu kuo geriau. augindama antra noreciau tureti daugiau kantrybes. o taip pat kaip ir kitos mamos minejo, noreciau ilgiau maitinti savo pienu.

    vestina