• 22ats.

    Mergaičių bėdos, neiššutusi, bet skauda. Kaip padėti?

    Mano dukrytė vis rodo į putuką, kad jai skauda, neiššutusi, bet praskėtus net vyšniava spalva, ir kvapas nemalonus net apiprausus. Ar tai uždegimas, ką daryti? Gal auginančios mergaites buvot susidurę su tokia problema?Močiutė pasiulė ramunėlių nuoviru plauti, bet ar padės?

    emiliukasVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as pati nesusiduriau, bet pamenu diabetu sergancioms mergaitems taip budavo tad kalio permarganato tirpalo voneles darydavome: siltas virintas vandenukas, iberi keleta kalio permanganato grudeliu, kad nusidazytu violetine spalva, bet tik ne tamsia, kad nenuplikytu ir pasodini i ta vonele, na apie 15 min du kartus per diena, na jeigu isesdes, jei ne tai apiplaukt gali, nesissigask nes kojytes siek tiek padazys, veliau nusiplaus tas dazas.. tik nepadaryk stipraus tirpalo!!!

    gertruda

  2. 5
  3. 4

    plauk ramunelem tikrai turetu padeti!

    cindy

  4. 3

    ačiū,ryt pabandysiu paplauti,bet ar galima tepaliukus tepti viduje?

    emiliukas

  5. 2

    ramuneles turetu padet,o ar galima vidui tept tepalu tokiu tai abejoju

    sheelsi

  6. 2

    ačiū už patarimus,ryt bandysiu pirma su ramunėlėm plauti,jei nepraeis,kreipsiuos pas gydytoją,nors pas mus privatus tyrimų kabinetas dirba iki 14val.šeštadieniais,šlapimo tyrimą pasidaryti,jei pavyks surinkti šlapimą bandysiu dar ryt priduoti.

    emiliukas

  7. 2

    dėl savaitgalio tikrai nieko pikta neturėtų atsitikti, kelios dienos nepablogins gal situacijos. Vėliau pabandykit nueiti pas gyd., nes jeigu yra kvapas, gali būti ir uždegimas. Bet jeigu sakai, kad yra paraudę, tai pabandyk patepti, nebus blogiau, o gal skausmą sumažins tam kartui.

    elegancija

  8. 2

    kai pašutus tai suprantu patepti,bet vidų tai bijau.taip pažiūri viskas normaliai,bet praskėtus net išsigandau,apiploviau su muiliuku,bet vistiek kvapas yra,įtariu,kad tai uždegimas,ir dar ant savaitgalio nei kur pasirodyti:(

    emiliukas

  9. 2

    žinok, tiksliai nežinau, bet kai mums atsiranda karts nuo karto tokia problema, patepu. Jau kažkuriame klausime buvom apie tai užsiminusios, tai pasisakė net kelios, kad taip daro. Be to maudantis į vonią tais kartais dar įpilu lakišiaus arbatos nuoviro arba ramunėlių, tai irgi papildoma dezinfekcija.

    elegancija

  10. 2