• 35ats.

    Mamytės, kurios jau pakrikštijot savo vaikelius. Kaip po krikštynų pasielgėte su vaiko krikšto rūbeliais?

    Ar pasilikote saugoti atminimui, ar pardavėte, o gal tiesiog buvote pasiskolinę? O gal rinkotės universalius, kurie vėliau buvo panaudoti dėvėti kasdieną ar išeigai? Čia kalbama apie pačius drabužėlius, nuo batukų iki kepurytės, o ne atskirai apie krikšto rūbą (skraistę).

    elegancijaKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nu dar nekrikstijom savo dukrytes bet siaip viska saugociau juk tik viena karta vaikas krikstijamas, mano sese taip pat viska sudejus i grazia dezute saugo!

    cindy

  2. 4

    Išsaugojau lininį kostiumėlį,kepurę ir skraistę,o kitus sunešiojome...Manau,kai užaugs vaikas bus jam įdomu pažiūrėti į savo krikšto rūbelius,o gal ir savo sūnų pakrikštys su jais;-)

    debesėlis

  3. 4

    skraistes tai palikau, mergaiciu pedutes, batelius tai sudevejom. Na kazkaip kostiumeliai abieju berniuku liko, vyriausios suknele tai nezinau net kur nusimete, o jauneles, va rujgai bandau atiduot, bet kazkiap jinai kazkur dingusi.. na stenguos vaikams prisiminimui po kazka palikt, bet mergaiciu kiti rubeliai turi idomesne istorija tad juos ir palieku, juolab tos suknes ne mano buvo pirktos tai jei atvirai man nelabai ir patiko..

    gertruda

  4. 3

    mes dar turim pasideje namie.

    daina

  5. 3

    Kam laikytis ir saugoti? Mados keiciasi... Dziaugiuosi ir naudojuosi rubu nuomos paslaugomis. Issinuomavom, pristaikem, pasidziaugem ir grazinom. Ramu.

    Linute39

  6. 2

    Skraistė, tai buvo dar mano pačios, tai ją pasilikau. O drabužėliai buvo surinkta iš to ką turėjau, jei ko trūko dasipirkau. Tai jų neišsaugojau, o sunešiojom.

    trejetukas

  7. 2

    Grazei sulaksciau ir padejau. Gaila butu parduot ar atiduot kam. Tegu bus prisiminimas. :)

    kristulele

  8. 2

    aš savo vyresniųjų berniukų tik skraistes esu išsaugojusi ir žvakes, o drabužėlius sunešojom. kažkaip tais laikais nebuvo kažkokių išskirtinių drabužėlių, arba sunku buvo juos gauti, tai krikštijom su "kasdieniniais" naujais drabužėliais. Netgi krikšto rūbą teko pačiai siūti, nes pirkti nelabai buvo kur. O dukrytės suknytę ko gero saugosiu, nes parduoti, nežinia ar kas pirks, rengtis per šventes (pvz., N. metams būtų galima dar papuošti) tuoj ko gero išaugs. Tai saugosiu ir perduosiu kaip tradiciją. Aš dar turiu savo vokelį, su kuriuo mane pačią parsivežė iš ligoninės tėvai. Nelabai dabar reikalingas daiktas, bet vis tiek miela.

    elegancija

  9. 2

    na as saugoju visus vaiko rubelius ,gal dar kada dukryte turesim:)))))))))

    Indruleeeee

  10. 2

    neseniai pakrikštijom brolio dukrytę, kadangi buvau kūma tai pati numezgiau krikštadukrai suknytę, palikom kol išaugs, nes dar galima kokiai nors progai pasipuošt, o beto dar mano draugė užsiprašė, nes ji planuoja greiu laiko savo dukrą krikštyt

    anenija