• 55ats.

    Man 15 metu ir manau, jog esu nescia. Rytai vemiu, pykina, svaigsta galva, varzo nugaros apacia, tinsta kojos. Patarkit, kaip egltis, labai bijau eiti pas gydytoja, o mano vaikinas nenori to vaiko ir tevai nieko nezino.

    Esu ko gero nescia ir net nezinau, kaip man elgtis, ka daryti, labai bijau. Mano vaikinas nenori to vaiko, nes jis neplanuotas. Jam 20 metu
    ir jis studentas. Nestumo testa dariausi, buvo teigiamas.
    Patarkit, kaip elgts, ka tokiu atveju daryti?

    KsaveraNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    galbut ir teisingiausia butu pasakyti tevams juk esi nepilnamete o teveliai tikrai patars ka daryti, vistiek be teveliu pagalbos neisiversi :) parasyk kaip seksis kaip pasnekesi su teveliais! laikykis !

    cindy

  2. 5

    patarciau gimdytti nors tau tik 15 butu sunku nes reiktu mokslus kazkaip baigti! o tai kodel tavo vaikinas nenori? blemba sunku net kazka patarti nes jus dar toki jauni :)

    cindy

  3. 4

    as ir manau dabar visu pirma pasakyti tevams, nes jie manau geriausia zinos kaip pasielgti.. man ir buvo taip atsitike, man buvo 16 metu vyrui 20 (dabar jau jis mano vyras) papuolem... ir as tikrai nenorejau gimdyt nors jis buvo pries atsiurbima, as jy pasidariau, nes man reikejo mokslus baigt, nezinojau ar dar su juo busiu, tikrai nenorejau vaiko... taip galvosi kad pastojau... bet jau reikejo kaska daryt, aiskintis kodel taip atsitiko jau buvo velu.... taigi pasidariau atsiurbima nes dar buvo 3sav.. ir teiskit mane darykit kaip norit, as nesigailiu, nes man reikejo baigt mokslus, pagyvent sau... su vyru susituokem kai man buvo 20 jam 24 ir taip jauni bet ir nuo 15 metu draugavom, po to karto pradejau gert kontraceptines, nes jau geriau buti ramiai o ne kiekviena men galvot susirgsiu ar ne...

    kristale

  4. 3
  5. 3

    ne nu as nesuprantu, jau nera prasmes ir ne mum ce ja auklet.. kokdel?kaip galejo ar negalejo? todel ir praso patarimo nes papuole i tokia situacija, o ce puolama aiskintis kas kaltas ar nekaltas.. reikia spresti kaskaip problema o ne kaltu ieskot.. ar kaip galejot taip ankti myletis.. ce jau atskira tema, nesivi angelai ce yra..

    kristale

  6. 3

    Manau,kad apie tai pirmiausia turėtum pasikalbėti su savo mama,juk dar nepilnametė ir esi priklausoma nuo savo tėvų. Kaip benuspręstum pasielgti, jų įsikišimo neišvengsi,todėl nedelsk ir ruoškis rimtam pokalbiui. Sėkmės ir stiprybės

    almyte7

  7. 3

    nors tau tik 15meteliu,bet patarciau gimdyti.pas mane buvo pasalintas kiausinelis daktarai uk sake labai saugotis kad vel nepastociau nevietoj.mes su vyru saugojomes ir praejus metams as pastojau bet budama 14savaitei as persileidau,nes as mane buvo tresas del mamytes mirties,dar praejus 4menesiams po persileidimo as vel pastojau.ir va dabar turim maziuke princese jai jau greit bus 2menesiukai ir vaikelis sveikutis ir nestumo metu nebuvo jokiu komplikaciju.

    deimantina

  8. 3

    nu mes nuodojomes jais bet va tas vienas nelemtas vakaras ir pirma kart be jo sudare daug problemu ;(

    Ksavera

  9. 3

    jis tikrai del to nekaltas galejau as nesileist bet ta akimirka nepagalwojau nors daktarai sake 5 men negalesiu pastot

    Ksavera

  10. 3

    ksvera tik tu nuspresi ka daryt, visu pirma reikia suzinot ar esi nescia.... ar kaip dauguma mamyciu raso gimdyt as turbut vienintele sakau, kad bent jauj as vietoj taves negimdyciau, 16 metu su vaiku, be mokslu, be vaikystes, be vyro... sunku.. plius tavo mama turetu rasyt sutikima kad prisiima tau padeti auginti vaika iki tavo pilnametystes.. bent ttaip reikejo mano pazystamai...o kas sako kad gali neturet vaiku tai taip, bet jei daraisi ligoninei geri gyd daro, tai viskas buna ok..stiprybes tau.. apsispresk teisingai..

    kristale