• 19ats.

    Ka reiskia, jei 2 men. kudikis pasidare irzlus ir ciulpia rankytes? Ar tai dantukai?

    Mano dukrytei 2 menesiukai, ir ji pastarosiom dienom pasidare truputi irzlesne, o si vakara pastebejau, kad ji inirtingai sulpia rankyte isikisusi i burnyte. Ar gali tai reiksti, kad jai dygsta dantukai? Ir apskritai, kaip suprasti, kad vaikui dyksta dantukai, kokie dazniausi simptomai?

    ervijotaDantukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    ne lijana nevartojam tu vaistuku,bet kadangi mums buvo diegliukai ,atpazinciau jei beda tunotu pilvuke manau.Beja mano dukrytei visa tai tesesi tris dienas ir praejo irzlumas ir verksmai,nors visdar seiliojasi ir kumstuka i burnyte kisa,bet kaip kazkuri cia mamyte minejo,tai turbut tiesiog jos bandymas pazinti pasauli lengviausiu budu - viska kisti i burnyte = ) bet jeigu vel turesim beduciu tai butinai turesiu omeny tavo pasiulyma.aciu= )

    ervijota

  2. 3

    gali but ivairiai, kitiems net T pakyla, viduruoja. Vaikas augdamas kieviena diena kazka suzino naujo, ir jis tai bando daryt visais turimais jutimo organais, kadangi skonio receptoriai lengvai pasiekiami tad vaikai kisa viska i burna, savo rankas zaisliuksu.. tad gal jinai tik auga ir kiekviena diena darosi vis gudresne..

    gertruda

  3. 2

    mano mazius igi pasidare irzlus ir kisa kumstuka..jam irgi 2 menesiai ir 2 savaites, nesuprantu kas darosi, bet ne pilvas..gal tikrai dantys :D

    vabaliuke

  4. 2

    mamytes neteikit kad 2 men vaikam nedyksta dantukai, tikrai buna visko, yra net gimusiu su vienu ar dviem dantukaisir tai yra tiesa nors taip ir retai buna.

    gitaniux

  5. 2

    tikrai 2men vaikuciam dantukai nedygsta.manoji irgi 2emn irgi kisa kumsciukus i burnyte :))))) kaip vaikuciui pradeda kaltis pirmieji dantukai.tai istinsta dantenos ir buna labai raudonos,vaikelis buna labai neramus kaip kurie verkia daug nes jiems begalo skauda :)

    deimantina

  6. 2

    Na čia atsakiusios mamytės tiesiog nebuvo susidūrusios tikriausiai,kad išdygsta dantukai 2 mėnesių vaikui,todėl taip ir teigia:)Mano krikštasūniui kaip tik 2 mėn.ir išdygo pirmieji du dantukai.Būna visaip su tais dantukais.Bet jei tik kiša rankytę į burnytę ir irzlesnė dar nereiškia,kad dantukai dygsta.Turi būti patinusios dantenos ar pabalusios.Nors draugės sūnui iš vis nieko nesimatė pagal dantenas,o tik irzlus labai buvo pasidaręs ir išdygo:)tik jam jau 8mėn.buvo.Stebėk dukrytę,galbūt jai pilvuką raižo ar pučia.

    Vilmiene

  7. 2

    2 mėn kūdikiui dantukai tikrai ne dyks, manoji kol neėmė soskės tai visada būdavo kūmštis burnytėje ypač prieš miegeli.
    Kai dygsta dantys vaikai verkia naktimis prastai miega, nevalgo būna kad net temperatūra sukyla.

    mamyciuke

  8. 2

    visu pirma reiktu klausima uzduoti teisigai.. ta prasme y paieska yvedus dantukai tavo klausimo neismetsu.. o del dantuku abejoju kad 2men jau dygsta dantys.. mano mazius ir ciulpe nyksty bet dantukas islido tik 6men.. kita karta klausima formuluok teisingiau nes paieskoj tokie klausimai, kas gali but, padekit.. ir t.t neimeta..

    kristale

  9. 2

    Nemanau, kad 2 men kudikiui dygsta jau dantukai. Buna irzlesni vaikai, kiti ne. Pajauti, pamatai ir tai jau dantukas

    austeja0809

  10. 2

    Dantukai kai dygsta buna patinusios dantenos, vaikutis buna neramus, nes skauda dantenas kalantis dantukams.
    2men. vaikiukams toks amzius, kai pradeda viska labiau kisti i burnyte ir ciulpti, seiletis pradeda daug.

    Erika_P