• 17ats.

    Moters prieziura is vidaus. Kokius maisto papildus, vitaminus vartojate, kad organizmas isliktu stiprus ir atsparus?

    Sveikos mielosios. :)
    Kokius maisto papildus, vitaminus vartojate, kad organizmas isliktu stiprus ir atsparus? Juk kiekviena menesi periodo metu mes tiek daug prarandame sau svarbiu medziagu mineralu bei vitaminu. Gal yra kurios vartoja KOMPLEKSAS MOTERIMSMAGNIS IR B6? Ka vartojote pasiruosiant nestumui, kad pastojus organizmas butu kupinas svarbiu medziagu kudikeliui? :)
    Aciu visoms :)

    naujokeleMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as taip pat nieko nenaudojau , geriau nestumo pradzioj folio rugsti, as siaip nemegeja gerti vitaminus, mano organizmas stiprus!

    cindy

  2. 2

    nieko nenaudojau visai nei su pirmu nei su antru nestumu.

    deimantina

  3. 2

    oi, cia as gal ne i tema visai atsakiau...juk kalusei , ka vartojam augindamos vaikelius :) va ka reiskia ilgos nemigos naktys - issiblaskius :))) vartoju, nes vaikiukui gali trukti - Pregnacare su Omega 3 - specialiai maitinanciom. Bet siaip stebejau ispradziu, ar neprades berti vaikiuko, nes tie vitaminai...visokiu reakciju buna.

    Lolita

  4. 2

    vartodavau anksciau Capivit Forte - jie man vieninteliai is visu panasaus pobudzio produktu duodavo rezultatu - pagrazedavo ir oda, ir plaukai. dar kazkuriuo metu nevalgiau mesos ir nors mazumes lankau joga, ci ane jos itaka :) - tiesiog labai naturaliai tai gavosi, savaime jos visiskai nebesinorejo, net nuo kvapo supykindavo, nors samoningai nesiekiau buti jokia ten vegetare. taigi tas mano laikinas vegetarizmas kaip uzejo, taip ir praejo. nors ir dabar dar pirmenybe tiekiu salotoms ir darzovems bei ivairiausioms kosems ir sriuboms, bet ne mesai. tiesiog - lengviau jauciuosi :)
    na, ir jau mineta joga - is pradziu buvo prievole, nes reikejo del sveikatos, dar kai vaikas buvau, o poto - pajutau vis didesni malonuma, nes tai tikrai veikia. svarbu tik atrasti teisinga krypti, be jokiu ten okultizmu ir seilejimusi apie trecia aki ir pan. :)))

    Lolita

  5. 2

    Siaip vitaminu yra ivairiu ir nuomoniu apie juos ivairiu iskaitant tai kad jie gali alergizuoti kudikeli, gi bandai pastoti tad tikslios pastojimo datos gali ir nezinot.. o viena sis patarimu tai pirma trimesta (kaip minejau kadangi gali neiznot tikslios datos tad verta pradet maitintis pries pastojant) tai maisto medizagas kurios reikalingos smegenu brandai, nes tai pardzioje svarbiausia t.y avizu kose, melynes, neriebus baltimai kuriu yra jautienoje, pieno produktuose..

    gertruda

  6. 2

    as irgi nieko nenaudoju. zinoma kai buvau nescia tai yvairius vitaminus naudojau

    vestina

  7. 2

    nenaudoju nieko,esu ir taip stipri is vidaus:D

    Doviliuke

  8. 2

    pries pastojant nieko nenaudojau, kai laukiausi iki 2 men naudojau folio rugsti ir magni, po 3 menesiu pradejau naudoti vitaminu kompleksta skirta nesciosioms, pvz elevit arba mamavit ir taip pat magne B6. o vitaminu yra ivariu, jei jau geriu tai geriu vitaminu kompleksus, ju buna ivairiu :)

    Benikiux

  9. 1

    Naudoju tik vitamina c ,planuoju isigyti nakvisu alieju

    ruta26

  10. 1