• 28ats.

    Ar renkate parduotuviu lipdukus uz kuriu tam tikra kieki siuloma isigyti vienokia ar kitokia preke? Ar patinka tokios akcijos?

    As asmeniskai esu pati rinkusi maksimos lipdukus, po kuriu pasiemiau kilimuka ir ranksluoscius...visai neblogos prekes...dabar atsirado ir lietuvos spaudos kioskeliuose tokia akcija, kad kiekviena karteli apsipirkus maziausiai uz 5 lt, gauni viena lipduka ir surinkus tam tikra kieki, gali pasiimti minksta pliusini suniuka... Tai du suniukus jau turime:) O kaip jus, ar renkate lipdukus? Ka esate pasieme ir ar naudojate pasiimtas prekes?

    PearlApsipirkimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    nezinojau kad galima gauti tuos suniukus uz lipdukus!!! kaip gerai kad tai parasei, o as perskaiciau :D o kiek reikia surinkti? juk tenka ir nuolatinius pirkti ir saskaita pildyti ar apmoketi, tai bus galima tai padaryt LS kioskelyje. taip, tikrai erzina kai reikia sumoketi jau surinkus nemazai lipduku, taigi stengiuosi pasirinkti ta dovanele uz kuria nereikia moketi. specialiai nerenku, taciau juk perki ir gauni, o tad klijuoji, ziuri gal kas iseis. juk yra entuziastu, kurie siunciasi pastu lipdukus, skelbia laikrasciuose kad iesko lipduku ir pan.. visai geras verslas. as padovanojau visa surinkta maximos komplekta lipduku vaikino draugei, nes ji labai norejo chalato, o pati rinko ir jau 2 chalatus buvo nusipirke vyrui ir suneliui. aisku buciau pasiemusi ranksluosti su meskiukais. buvo negaila, maniau kaip fainai, va, zmogui gera padarysiu, nei mur mur neisgirdau, tai db truputi pikta... bet nieko nepadarysi, visokiu gi yra :)

    juliete

  2. 4

    as asmeniskai nerenku,bet mano mama renka(rimi parduotuves) tai truputi nervina, nes dar surinkus lipdukus reikia kazkiek primoketi kad ji pasiimtai!

    cindy

  3. 3

    renku man labai patinka visokie žaidimai ir visur dalyvauti kur galima laimėti, Dabar renku IKI lipdukus labai gerai , kad nedaug reikia surinkti:)))

    mamyciuke

  4. 3

    Renku tik maxima lipdukus (kai vyksta toks žaidimas), nes ten dažniausiai apsiperku. Turiu pasiėmusi rankšluoščius, chalatą, vonios kilimėlį; kai vyko puodų (keptuvių) akcija - nemažai buvau surinkusi lipdukų keptuvėms. Dabar maxima pasidariau kai kurioms prekėms 15 proc. nuolaidą. Visomis prekėmis esu patenkinta, tiek keptuvėmis, tiek rankšluosčiais.

    elegancija

  5. 2

    Patinka, rinkrdavau anksciau. Dabar kazkaip atitolau...

    Jorkaile

  6. 2
  7. 2

    as tai renku,maximos rinkau kaip buvo,o rimi ir iki vis po keleta surinkdavau bet daugiau neistengiu :) nes i jas retai kada nueinu,man maxima arba norfa geriau(nors norfoj ir neduoda lipduku)

    masiniuke

  8. 2

    visada rinkdavau rimi,turiu maximos ranksluoscius ir kilimeli,o db renku suniukam gaut lipdukus is rkiosk ir lt spaudos,beto iki nemazai turiu

    sheelsi

  9. 2

    as tai pat renku lipdukus, is maximos pasiemem vaikui du ranksluoscius, tai jie super. is rimi kepimo inda stiklini, mesai peili, desertines sakutes ir espreso kavai saukstelius, labai esam patenkinti peiliu, tikrai geras. is IKI pernai pasemem Tefal keptuve, o dabar laukiame kol bus peiliu rinkinys, nes jie tikrai labai geri, tik tiek kad reikia nemazai primoketi.

    Gitana

  10. 2

    Taip renku, rinkau ir Maximos, ir Rimi. Turiu ir tuos rankluosčius, ir tuos. esu patenkinta. Dabar renku Rimi lipdukus gauti kepimo indams :)) Jau pusę turiu, tikiuosi Kalėdų pyragą kepti naujame kepimo inde

    Irma